Sony Xperia Z3 Compact: Άνοιξαν οι φόρμες προπαραγγελίας του

16 Σεπτεμβρίου 2014

Ανέβηκε η φόρμα προπαραγγελίας για το Sony Xperia Z3 Compact στα επίσημα καταστήματα της Sony Mobile σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, με την τιμή αυτού στην Βρετανία να φτάνει τις 430 λίρες και πολλούς να λένε ότι η συσκευή είναι φθηνότερη εάν
αγοραστεί από τους τοπικά online καταστήματα όπως το Clove UK και Handtec. Επισκεπτόμενος κάποιος το online shop της Clove UK, θα δει ότι το νέο Xperia Z3 Compact κοστολογείται στις 350 λίρες Αγγλίας μαζί με ΦΠΑ και η παραλαβή των πρώτων αποθεμάτων να αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο αγοραστής έχει την επιλογή να διαλέξει ανάμεσα σε τρία χρώματα: Λευκό, μαύρο και κόκκινο. Όσοι πάλι θέλουν να αποκτήσουν την νέα συσκευή της Ιαπωνικής εταιρείας διατηρώντας ένα συμβόλαιο στην Phone4u μπορούν να την προμηθευτούν από εκεί από 1 Οκτωβρίου με μηνιαία συνδρομή που ξεκινά από τις 30,50 λίρες, αναλόγως του προγράμματος σύνδεσης κινητής.

Για τους Γερμανούς καταναλωτές δίνεται η επιλογή προπαραγγελίας του νέου smartphone της Sony μέσω του επίσημου καταστήματος της Sony Mobile ή μέσω του Amazon ή του NotebooksBilliger στα 500 ευρώ. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την αποστολή των πρώτων συσκευών. 

Εν συντομία, θα αναφέρουμε τα βασικά του χαρακτηριστικά για όσους έχουν κακή μνήμη: Έρχεται με οθόνη αφής (IPS LCD) 4,6 ιντσών, ανάλυσης 720 x 1280 pixels και αυξημένη ανθεκτικότητα σε σκόνη ή νερό. Διαθέτει SoC Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,5 GHz, RAM 2 GB, εσωτερική μνήμη 16 GB (επεκτάσιμη μέσω microSD), 20,7 Megapixel οπίσθια ψηφιακή κάμερα με LED flash, Android OS 4.4.4 (KitKat) και μπαταρία 2600 mAh.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger