Δωρεάν τα Windows 9 για τους χρήστες Windows 8 και Windows 8.1;

29 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Microsoft σε σχετική εκδήλωση θα αποκαλύψει τα νέα Windows 9 ή Windows TH (Threshold) ανάλογα πως θα αποφασίσει να τα ονομάσει.
Η έκδοση Technical Preview θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Οκτωβρίου επίσης. Η έκδοση
Windows Threshold Preview αναμένεται να διαθέτει το νέο Start Menu, ένα νέο κέντρο ειδοποιήσεων, εικονικά desktops καθώς και άλλες αλλαγές που αφορούν στο UI. Η Microsoft επίσης αναμένεται να ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα, για ενθουσιώδεις χρήστες και επαγγελματίες IT, το οποίο ονομάζει "Windows Insider Preview Program", το οποίο θα τους δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τα τελευταία builds των Windows Threshold, με αντάλλαγμα τις παρατηρήσεις τους πάνω στις αλλαγές και στα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Andreas Diantoro, τον Πρόεδρο της Microsoft στην Ινδονησία, η επόμενη έκδοση των Windows θα φτάσει ως δωρεάν αναβάθμιση για όλους τους Windows 8 και Windows 8.1 χρήστες. Οι χρήστες μάλιστα θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τη δωρεάν αναβάθμιση μέσω του Windows Update, και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αυτόματα.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσο θα είναι το κόστος των Windows 9 ή Windows TH, για τους χρήστες που διαθέτουν παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, όπως είναι τα Windows 7 ή Windows Vista.
Αν όχι δωρεάν, τουλάχιστον με ένα μικρό αντίτιμο, η εταιρεία θα μπορούσε να δελεάσει εκατομμύρια χρήστες να υϊοθετήσουν τα νέα Windows 9 ή Windows TH, για να μεταβούν μαζικά στη νέα πλατφόρμα της. Αύριο, στη σχετική εκδήλωση που ετοιμάζει η εταιρεία, θα μάθουμε περισσότερα.

Δημοσιευμένη Εικόνα


 Site: The Verge
 Site: PCWorld via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger