Τι θα μας δείξει η ZTE στις 16 Σεπτεμβρίου;

01 Σεπτεμβρίου 2014

Οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones και mobile συσκευών γενικότερα θα έχουν κάτι να παρουσιάσουν μέσα στις επόμενες μέρες, πλημμυρίζοντας μας (και εσάς) με πληροφορίες, όμως η ZTE τηρούσε σιγή ιχθύος...μέχρι τώρα!

Το αμερικάνικο σκέλος της ZTE (ZTE USA) δημοσίευσε ένα video στο Vine, το οποίο μας προϊδεάζει για ένα launch event στις 16 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη. Δε γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται, δε γνωρίζουμε αν θα είναι κάτι που θα κυκλοφορήσει μόνο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, αλλα σύμφωνα με την ίδια θα είναι το "next hot thing". 
Πιθανότατα θα πρόκειται για κάποιο νέο smartphone, αν και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρουσα η τακτική της ZTE να επιλέξει μια ημερομηνία στην οποία θα έχει "κοπάσει" κάπως η αναστάτωση από τις επικείμενες κυκλοφορίες στην IFA 2014. Το TechinPro θα βρεθεί, φυσικά, στην αχανή έκθεση και σε όλα τα μεγάλα launch events και θα σας μεταφέρει τα τεκταινόμενα με κάθε λεπτομέρεια!
Μείνετε συντονισμένοι...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger