20 εκατομμύρια οι έως τώρα κινεζικές προ-παραγγελίες των νέων iPhones

14 Οκτωβρίου 2014

Οι Κινεζικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και το κινεζικό e-commerce site Jingdong Mall, έχουν επεξεργαστεί έως τώρα ένα συνδιασμένο σύνολο περίπου 20 εκατομμυρίων προ-παραγγελιών iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τις οποίες ξεκίνησαν να δέχονται από τις 10
Οκτωβρίου. Η αναφορά γίνεται από την ιστοσελίδα Tencent μέσω των Digitimes.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει πως οι τρεις μεγαλύτεροι πάροχοι της Κίνας συμπεριλαμβανομένης της China Mobile, China Unicom και China Telocom, έχουν επεξεργαστεί πάνω από 10 εκατομμύρια από αυτές τις προ-παραγγελίες, ενώ το JD.com, δηλώνει πως έλαβε 9,5 εκατομμύρια προ-παραγγελίες για το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Τα στοιχεία αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν προ-παραγγελίες οι οποίες έχουν γίνει δεκτές από την Apple ή από τους άνω των 6000 re-sellers της χώρας.

Την περασμένη Παρασκευή είχε αναφερθεί πως οι τρεις μεγάλοι πάροχοι της χώρας, είχαν λάβει ήδη 1 εκατομμύριο προ-παραγγελίες μέσα στις πρώτες 6 ώρες. H Apple ανακοίνωσε στις 22 Σεπτεμβρίου πως το πρώτο Σαββατοκύριακο πωλήσεων οι δύο συσκευές, ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια μονάδες, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ των εννέα εκατομμυρίων μονάδων των iPhone 5s και iPhone 5c, το 2013. Το iPhone 6 και Plus θα είναι επίσημα διαθέσιμα στην Κίνα αυτή την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger