Η Apple θα αποκαλύψει την ανανεωμένη σειρά iPad στις 16 Οκτωβρίου

04 Οκτωβρίου 2014

Μπήκαμε στον Οκτώβριο, και γνωρίζαμε ότι αργά ή γρήγορα η Apple θα επέλεγε μία ημερομηνία για να παρουσιάσει νέα μοντέλα στη σειρά iPad. Σύμφωνα με πληροφορίες
του re/code, η Apple θα οργανώσει εκδήλωση για τη παρουσίαση των νέων συσκευών της στις 16 Οκτωβρίου.
Η ημερομηνία για το event είναι λίγο νωρίτερα από τη περσινή ημερομηνία ανακοίνωσης του iPad Air, του iPad Mini με οθόνη Retina και του ανανεωμένου Mac Pro. Αυτή τη φορά περιμένουμε από την εταιρεία να ανακοινώσει την αναβαθμισμένη έκδοση του iPad Air (πιθανόν να συμπεριλάβει και το χρυσό χρώμα στις υπάρχουσες επιλογές), τη τελική έκδοση του OS X Yosemite και ανανεωμένους iMac (μεταξύ των οποίων ένα νέο μοντέλο 27 ιντσών με οθόνη Retina ανάλυσης 5K).

Η εταιρεία δεν έχει στείλει ακόμα προσκλήσεις, ωστόσο το re/code έχει καλό ποσοστό επιτυχίας, και θεωρείται αξιόπιστο στις πληροφορίες του. Η εκδήλωση, και βεβαίως τα νέα προϊόντα, έρχονται τη κατάλληλη εποχή για την Apple, και από ότι φαίνεται όλα θα είναι έτοιμα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων για τους πελάτες της.

 Site: The Verge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger