Διαρροή από την Apple φανερώνει τα iPad Air 2 και iPad 3 mini

16 Οκτωβρίου 2014

Μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη παρουσίαση της, η ίδια η Apple διέρρευσε «κατά λάθος» τα νέα iPad Air 2 και iPad mini 3 μέσω του επίσημου οδηγού για το iOS 8 που ανέβηκε στο iTunes Store.
Ο οδηγός ενημερώθηκε όπως φαίνεται πριν την ώρα του και περιλαμβάνει εικόνες των επομένων iPad, οι οποίες φανερώνουν εκτός από τις ονομασίες, και ένα από τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων tablet της Apple.

Σε αυτά περιλαμβάνεται το Touch ID, ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο iPhone 5s και ο οποίος επιτρέπει το ξεκλείδωμα, την αγορά εφαρμογών αλλά και την προστασία πρόσβασης σε εφαρμογές οι οποίες χρησιμοποιούν το api του.

Η διαρροή δημιουργεί ερωτηματικά αφού ελάχιστες φορές έχουν προέλθει πληροφορίες από την ίδια την Apple πριν την ανακοίνωση των προϊόντων της, αλλά πολύ περισσότερο όταν πριν λίγες ώρες, ο κύριος αντίπαλος της εταιρείας παρουσίασε το νέο του tablet, το Nexus 9.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό θα υπάρχει το A8X, μια πιο βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου SoC του iPad Air, 2 GB RAM, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί αν το μικρό iPad θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η παρουσίαση της Apple είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 8.00μμ, με την Apple να έχει ανακοινώσει ότι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

 Site: TechCrunch via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger