Η επίσημη ανακοίνωση του Better Call Saul είχε ύφος... country

08 Οκτωβρίου 2014

To spin-off του Breaking BadBetter Call Saul, συζητιέται εδώ και πάρα πολύ καιρό, αμέσως μετά το τέλος της σειράς του AMC που έσπασε τα κοντέρ και έκανε διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο τον Walter White. Οι εικασίες πολλές για το ποιοι θα
εμφανίζονται, ποιο θα είναι το ύφος του spin-off και όλα τα σχετικά.

Και μπορεί για όλα αυτά να μην γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο αν μη τι άλλο η επίσημη ανακοίνωση έγινε. Και μάλιστα μέσω ενός μουσικού video clip! Με country ακούσματα! Σ' αυτό μπορεί να δει και να ακούσει κανείς τον country μουσικό Junior Brown να τραγουδά: "Saul, Saul, you better call Saul/He'll fight for your rights, when your back's to the wall/He'll stick it to the man, justice for all." 
Ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan δουλεύει ήδη επάνω στη σειρά όπου πρωταγωνιστεί ο Bob Odenkirk στο ρόλο του εντελώς φευγάτου δικηγόρου Saul Goodman, με την... φλου ηθική. Αυτό που είναι ήδη γνωστό είναι πως η σειρά θα είναι τοποθετημένη χρονικά έξι χρόνια πριν ο Saul γνωρίσει τον Walter White και ξεκινήσει ο κακός χαμός του Breaking Bad.
H πρεμιέρα της αναμένεται τον Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς, με την πρώτη σεζόν να μετράει 10 επεισόδια.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger