Το Google Play αναβαθμίστηκε με περισσότερα Material Design στοιχεία

11 Οκτωβρίου 2014

Η σημερινή αναβάθμιση του Google Play έρχεται να συνεχίσει ό,τι άρχισε η προηγούμενη, φέρνοντας περισσότερα στοιχεία του Material Design και κάποιες ακόμα (χρήσιμες) μικροαλλαγές.
Και ναι, επιτέλους το πεδίο "What's New" ξεχωρίζει (και πάλι) από το υπόλοιπο κείμενο, το οποίο η Google το είχε πρόσφατα "χαλάσει".
Περισσότερα elements των Guidelines του Material Design έχουν ενσωματωθεί στο app, το οποίο από όμορφο γίνεται ομορφότερο.
Το εικονίδιο της εφαρμογής δέχτηκε μικροαλλαγές και αυτό, και η 3d προοπτική που υπήρχε παλιότερα αντικαταστάθηκε από flat εμφάνιση.
Εν αναμονή του τελικού Android L, το οποίο αναμένεται (?) μέσα στον μήνα, η Google αναβαθμίζει τα gApps της ( Newsstand,Hangouts )για να ταιριάζουν με την νέα έκδοση.
Όπως πάντα η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά και το νέο Google Play θα μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 2.3 και άνω. Όσοι δεν θέλουν να περιμένουν μπορούν να κάνουν sideload το .apk που δίνεται παρακάτω. Το signature της εφαρμογής διασφαλίζει ότι το .apk είναι της Google και ότι δεν έχει "πειραχθεί" με οποιονδήποτε τρόπο, συνεπώς είναι ασφαλέστατο για εγκατάσταση.
  • google-play-material-design-1
  • google-play-material-design-2
  • google-play-material-design-3

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger