Lohan vs. Rockstar. H Lindsay περνάει στην αντεπίθεση!

11 Οκτωβρίου 2014

Το σίριαλ ανάμεσα στην Rockstar και στην Lindsay Lohan δεν έχει τελειώσει ακόμα και κάτι μας λέει ότι θα δούμε πολλά ακόμη επεισόδια του. Πρόσφατα, η περίπου ηθοποιός – τραγουδίστρια – TV περσόνα: Lindsay Lohan, κατέθεσε μία ανανεωμένη μηνυτήρια αναφορά67 σελίδων που έρχεται να αντικαταστήσει την αρχική μήνυση της που ήταν (μόλις) 10 σελίδες.  
lindsay_lohan_lacey_jonas_comparisonb
Στη νέα μηνυτήρια αναφορά εμφανίζονται ακόμη περισσότεροι λόγοι που η Lohan επιτίθεται στην  Rockstar αναφορικά με το Grand Theft Auto V και την χρήση της εικοινικής περσόνας Lacey Jonas, που η ηθοποιός πιστεύει ότι δημιουργήθηκε κατ”
εικόνα και καθ” ομοίωση της χωρίς εννοείται την άδεια της. Η βασική κατηγορία είναι ότι η Rockstar και η εταιρεία Take-Two επωφελήθηκαν οικονομικά από τη συγκεκριμένη φαύλη και στρεβλή εικόνα. Στη νέα updated μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Lohan στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην εκμετάλλευση του ονόματος και της εικόνας της για διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς. Μάλιστα, η Lohan αυτή τη φορά το πήγε και ένα βήμα παραπέρα, καθώς στην αναφορά της αναγράφεται ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια γίνεται για το κοινό συμφέρον όλων των celebrities που προέρχονται από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού. Ως γνωστόν η Lohan είναι μάλλον εξπέρ στις συγκεκριμένες τακτικές, καθώς στο παρελθόν έχει μηνύσει την E-Trade για ένα διαφημιστικό, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένα μωρό που το έλεγαν Lindsay, αλλά και τον γνωστό rapper Pitbull για τους  στίχους του στο τραγούδι «Give me Everything Tonight«, στο οποίο χρησιμοποιείται ξανά το όνομα της ηθοποιού.
lohan3n-2-web
Οι δικηγόροι της Rockstar δεν έχουν απαντήσει ακόμα στους ισχυρισμούς της Lohan,  καθώς ήταν κάτι που το έπραξαν το καλοκαίριΜέχρι να γίνει το δικαστήριο σίγουρα η  διαμάχη θα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε ποια από τις δύο πλευρές θα καταφέρει να κερδίσει…          
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger