Επίσημο το Nexus 6 των 6 ιντσών! Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτό

15 Οκτωβρίου 2014

Οι φήμες που ήθελαν σήμερα να ανακοινώνονται οι νέες Nexus προτάσεις της Google επιβεβαιώνονται πανηγυρικά, με το Nexus 6 και το Nexus 9 να αποτελούν πλέον μία πραγματικότητα και να είναι οι πρώτες συσκευές που θα ενσωματώνουν τη νέα έκδοση
του Android, που πλέον γνωρίζουμε ότι θα ονομαστεί... Lollipop.
Το νέο smartphone της οικογένειας Nexus έχει κατασκευαστεί από τη Motorola, αποτελώντας μία συσκευή με μεγάλη οθόνη που συναγωνίζεται όλες τις... άνω των 5,5 ιντσών ναυαρχίδες της αγοράς, όπως το Samsung Galaxy Note 4 ή το iPhone 6 Plus, είναι βέβαια ακόμη... μεγαλύτερη!
Nexus 6

Το Nexus 6 διαθέτει, λοιπόν, μία οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση QHD (2560x1440 pixels) και pixel density 496ppi, ενώ ενσωματώνει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 στα 2.65GHz3GB RAM, κάμερες 13MPixels με Optical Image Stabilization και LED ring flash και 2MPixels, δύο front-facing ηχεία και μη αφαιρούμενη μπαταρία 3.220mAh. Βασίζεται αρκετά στη σχεδίαση του Moto X της Motorola, ενώ έρχεται με χωρητικότητα μνήμης 32 ή 64GB (χωρίς υποδοχή για κάρτες microSD, όπως και τα προηγούμενα Nexus) ενώ θα διατεθεί σε λευκή ή μπλε απόχρωση.
nexus6_front_back
Όπως προείπαμε, είναι το πρώτο smartphone που θα ενσωματώνει το νέο Android 5.0 Lollipop, διαθέτοντας μεταξύ άλλων λειτουργία εξοικονόμηση ενέργειας, που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του για έως και 90 λεπτά. Ενσωματώνει επίσης τον"γνώριμο" Turbo Charger της Mororola που μπορεί να πετύχει φόρτιση της συσκευής για λειτουργία έως και 6 ώρες, σε μόλις 15 λεπτά. Η Google υπόσχεται επίσης για τη συσκευή 24 ώρες χρήσης χωρίς προβλήματα, κάτι που έχει τη σημασία του, τη στιγμή που τα προηγούμενα Nexus δε φημίζονταν για την... υψηλή αυτονομία τους.
Το Nexus 6 θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τουλάχιστον στις ΗΠΑ (σε τιμή από 649 δολάρια) από τις 29 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα το Νοέμβριο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα συνεχιστεί και η διάθεση του προηγούμενου Nexus 5 σε όλες τις αγορές.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger