O Εμφύλιος Πόλεμος της Marvel θα ξεκινήσει στο Captain America 3

17 Οκτωβρίου 2014

Robert Downey Jr. θα επιστρέψει ως Iron Man, όμως δεν θα κάνει σόλο εμφάνιση. Τα νέα που έρχονται από το Hollywood και τον κόσμο της Marvel λένε πως θα φορέσει τελικά τη στολή, αλλά για έναν διαφορετικό και πολύ πιο σύνθετο λόγο.



Ο Tony Stark θα εμφανιστεί στο πλάνο του Captain America 3, που δεν θα είναι απλά το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του Steve Rogers (Chris Evans) αλλά θα είναι το σημείο όπου θα ξεκινήσει το Civil War κεφάλαιο, μία προσαρμογή των γεγονότων του κόμικ της περιόδου 2006-2007.
Σύμφωνα με το Variety ο Downey είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις για να προστεθεί στο καστ του Captain America 3, με το "Civil War" concept να είναι αυτό που θα βρει τον κόσμο της Marvel να μοιράζεται στη μέση και να δημιουργούνται μεγάλες τριβές. Από τη μία δηλαδή θα έχουμε τον Stark και τους συμμάχους του που θα πολεμούν για την εθνική ασφάλεια και από την άλλη τον Rogers, που θα το παίζει πιο δημοκράτης και θα υποστηρίζει πως οι κοινωνικές ελευθερίες είναι πιο σημαντικές.
Επίσης το BadassDigest, αναφέρει πως δεν αποκλείεται να δούμε κάποιους από τους Avengers, την παλιότερη αλλά και την πιο καινούργια σύνθεση, να μοιράζονται ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Φαντάζεστε τους Falcon (Anthony Mackie), War Machine (Don Cheadle), Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) και Black Widow (Scarlett Johansson), να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα;
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως τo buzz που συνεχίζει να δημιουργεί ο κόσμος της Marvel δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger