Στον OTE TV όλοι οι αγώνες Champions League και Europa League για την τριετία 2015-2018

15 Οκτωβρίου 2014

Οι φήμες της περασμένης εβδομάδας επιβεβαιώθηκαν και έτσι με σημερινό δελτίο τύπου, ο OTE TV ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την UEFA για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Champions Leagua και του Europa League για την τριετία 2015-2018.
Η συμφωνία η οποία ολοκληρώθηκε χθες, προβλέπει ότι όλοι οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων θα μεταδίδονται ζωντανά στα ανανεωμένα κανάλια OTE Sport σε HD ανάλυση.

Συγκεκριμένα όσον αφορά τη διοργάνωση του Champions League, ο ΟΤΕ θα προβάλει αποκλειστικά

  • όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.
  • από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.
  • από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).
Για το Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά και πάλι και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό, ο οποίος θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης.

Σύντομα αναμένεται η αναβάθμιση όλων των καναλιών OTE Sport σε High Definition αλλά και η προσθήκη 2 νέων αθλητικών καναλιών.

Με δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, δήλωνει: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, Champions League και Europa League στον ΟΤΕ TV από το 2015. Η προσθήκη των δύο διοργανώσεων στο πρόγραμμα του OTE TV εντάσσεται στη στρατηγική μας για την περαιτέρω ποιοτική ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης μέσα από στοχευμένες επιλογές. Με το Champions League, το Europa League και τις άλλες κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις που φιλοξενεί ο OTE TV, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν με διαφορά το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στη χώρα».

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger