Το PhotoMath πάει το σκονάκι σε άλλο επίπεδο

22 Οκτωβρίου 2014

Μια εφαρμογή που πολλοί ονειρευόντουσαν (και άλλοι ονειρεύονται ακόμα), έρχεται να γίνει πραγματικότητα αν πιστέψουμε τις υποσχέσεις που συνοδεύουν την εφαρμογή PhotoMath για Windows Phone η οποία είναι σε θέση να λύνει μαθηματικές εξισώσεις.
Για να το κάνει αυτό, ο χρήστης χρειάζεται να στρέψει την κάμερα του στο γραπτό και στην μαθηματική εξίσωση, με το PhotoMath να του εμφανίζει τη λύση στην οθόνη του κινητού. Για αρχή, η εφαρμογή λύνει απλές μαθηματικές πράξεις, με τους δημιουργούς να υπόσχονται μεγαλύτερη υποστήριξη για περισσότερες εξισώσεις στο μέλλον.

Συγκεκριμένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PhotoMath πάνω σε πράξεις με κλάσματα, δεκαδικούς αριθμούς, δυνάμεις, ρίζες, καθώς και πράξεις απλών γραμμικών εξισώσεων, Κατά την εμφάνιση της λύσης, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε τη λύση του προβλήματος βήμα βήμα έτσι ώστε να καταλάβετε τη λογική πίσω από τη επίλυση κάτι που πιθανόν να σας βοηθήσει στο μέλλον σε άλλα παρόμοια προβλήματα.

Η εφαρμογή κάνει χρήση και των δυνατοτήτων της πλατφόρμας των Windows Phone όπως Live Tile, camera Lens ενώ διατίθεται δωρεάν μέσα από το Windows Phone Store.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger