Samsung Galaxy (Alpha) A3 και A5: Νέες φωτογραφίες στην δημοσιότητα

07 Οκτωβρίου 2014

Όσοι δεν χάνετε ούτε μία είδηση της επικαιρότητας, θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι η Samsung άνοιξε μια νέα κατηγορία συσκευών Galaxy που θα φέρουν μεταλλικά στοιχεία κατασκευής και διακόσμησης τους, με την αρχή να γίνεται από το Samsung Galaxy Alpha, η πρώτη
συσκευή της εταιρείας με μεταλλικό frame. Καθώς μιλάμε για μια νέα σειρά smartphones περιμένουμε και άλλα μοντέλα για να εμπλουτιστεί η μεταλλική αυτή οικογένεια smartphone με premium υλικά κατασκευής, πράγματι έχουμε διαβάσει και για τα μη ανακοινωμένα Samsung Galaxy A3, A5 και A7, τρεις συσκευές με κατώτερα χαρακτηριστικά από το Samsung Galaxy Alpha. Τώρα υπάρχουν και μερικές πιο «ζωντανές» φωτογραφίες για τα A3 και A5. 

Σήμερα διέρρευσαν κοινές φωτογραφίες του Samsung Galaxy A3 και του Α5. Το Samsung Galaxy A5 είναι στην αριστερή πλευρά και το Galaxy A3 δεξιά. Σε αυτά τα πλάνα, το A5 εμφανίζεται στην απόχρωση και του λευκού χρώματος, με κάποιους να επιμένουν ότι δεν θα είναι στην πραγματικότητα μεταλλικό, αλλά η εξωτερική όψη του θα μιμείται τον μεταλλικό σχεδιασμό ενώ άλλοι εκτιμούν ότι το πλαίσιο θα είναι 100% από αλουμίνιο. Πάντως, αυτά τα πρώτα renders του που βγήκαν στην επιφάνεια "γέρνουν" προς την μεριά του μετάλλου. Οπότε το λογικό είναι να έχουμε σύντομα και την επίσημη παρουσίασή του, αφού οι διαρροές είναι πολύ συχνές τώρα τελευταία για την σειρά Alpha, άρα πλησιάζουμε πολύ κοντά στα αποκαλυπτήρια.. 





Σε κάθε περίπτωση, το A5 λέγεται ότι είναι μια συσκευή mid-range με 5 ιντσών, οθόνη στα 720p (Super AMOLED), θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410 και εξωτερική κάμερα 13 Μegapixel (στο μπροστινό μέρος της συσκευή θα τοποθετηθεί μια μικρότερη κάμερα των 5 Megapixel). H RAM θα είναι στα 2GB και τα 16GB που είναι στην διάθεση του χρήστη εξαρχής για να αποθηκεύει αρχεία, μπορούν να γίνουν περισσότερα μέσω τοποθέτησης κάρτας microSD με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Ενεργειακά θα καλύπτεται από μπαταρία των 2300mAh και η έκδοση λειτουργικού συστήματος που θα «τρέχει» είναι το Android 4.4.4 KitKat. 

Τέλος, το A5 θα έχει διαστάσεις 139.3 x 69.7 x 6.7 χιλιοστά, θα ζυγίζει 126 γραμμάρια και θα το περιμένουμε με τιμή περίπου στα 320 ευρώ (400 δολάρια). 





Όσο για το Α3, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε μόνο το πιθανό του κόστος που θα κυμαίνεται μεταξύ 279 - 320 ευρώ (350 - 400 δολάρια), με την δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE και μεταλλική κατασκευή πλαισίου. Το Α3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε διεθνώς μέχρι το τέλος του 2014.

Φήμες έχουν ακουστεί και για μια τρίτη συσκευή της σειράς A, το ονομαζόμενο Α7. Εκείνο υποτίθεται πως θα φέρει πάνελ οθόνης 5,5 ιντσών, υποστήριξη συνδεσιμότητας LTE και κόστος περίπου 360 – 400 ευρώ (450-500 δολάρια).

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger