Πλήρης ανασχεδιασμός του Skype για Windows και Mac

10 Οκτωβρίου 2014

Σε έναν ακόμη ανασχεδιασμό προχωράει από σήμερα το δημοφιλές Skype, αυτή τη φορά για τις desktop εκδόσεις του σε Windows και για υπολογιστές Mac.
Όπως αναφέρει το επίσημο blog, η νέα έκδοση του Skype στο desktop έχει ως σκοπό να
ενοποιήσει το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής με τις εκδόσεις για smartphones και tablets δίνοντας την ίδια περίπου εμπειρία στο χρήστη που χρησιμοποιεί την υπηρεσία από διαφορετικές συσκευές.

Στο σχεδιασμό αυτό διακρίνουμε τα κυκλικά εικονίδια των επαφών αλλά και νέα εικονίδια για φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Η Microsoft παράλληλα συνεχίζει να βελτιώνει την λειτουργία της εφαρμογής για την πραγματοποίηση συζητήσεων μέσω άμεσων μηνυμάτων, ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών μετά την ενοποίηση της υπηρεσίας MSN με αυτή του Skype. Στη νέα έκδοση όπως αναφέρει η εταιρεία έχουμε καλύτερη εμφάνιση των φωτογραφιών που δημοσιεύονται σε μια συζήτηση, καλύτερη απόσταση μεταξύ των επαφών και των συζητήσεων αλλά και των μηνυμάτων που ο χρήστης δεν έχει διαβάσει ακόμα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Κατά την αποστολή αρχείων και ανάλογα με τον τύπο του αρχείου, εμφανίζεται αντίστοιχο εικονίδιο όπως στην περίπτωση κάποιου εγγράφου Office η pdf για πιο γρήγορο εντοπισμό τους για κάποιον που κοιτάει το ιστορικό μιας συζήτησης. Επιπλέον οι ομαδικές συζητήσεις μέσω βίντεο οι οποίες παρέχονται πλέον δωρεάν, γίνονται πιο εύκολες στη διεξαγωγή τους.

 Download: Skype Preview για Windows | Skype 7.0 για Mac via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger