Το δικό της smartwatch θα κυκλοφορήσει σύντομα η Microsoft

20 Οκτωβρίου 2014

Η φετινή χρονιά μας έχει επιφυλάξει τις περισσότερες ανακοινώσεις από κάθε άλλη φορά όσον αφορά την κατηγορία των έξυπνων ρολογιών, με αποκορύφωμα την κυκλοφορία της πλατφόρμας Android Wear αλλά και την παρουσίαση της πρότασης της Apple.
Όμως όπως όλα δείχνουν, ένας ακόμη μεγάλο όνομα της αγοράς, η Microsoft, είναι έτοιμη να εισέλθει και σ' αυτή την κατηγορία των gadget με την δική της πρόταση όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Forbes, 10 χρόνια μετά την πρώτη απόπειρα της εταιρείας με το SPOT.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το έξυπνο ρολόι της Microsoft θα είναι σε θέση να μετρήσει τους καρδιακούς παλμούς του κατόχου του όπως γίνεται για παράδειγμα σε αρκετά άλλα smartwatches όπως το Gear S της Samsung. Ήδη πάντως από τον Ιούνιο, σχετικές φήμες είχαν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα Toms Hardware, οι οποίες συνοδευόντουσαν και από ένα πρώτο σχέδιο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η τεράστια διαφορά όμως στην προκειμένη περίπτωση αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, είναι ότι η Microsoft επιδιώκει το δικό της smartwatch να είναι συμβατό με τις μεγαλύτερες mobile πλατφόρμες, κάτι που περιλαμβάνει το iOS , Android και φυσικά τα Windows Phone. Κάτι τέτοιο δείχνει απόλυτα λογικό με βάση την πολιτική του νέου διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Satya Nadella, κατά την οποία προτεραιότητα για την εταιρεία έχει το cloud και οι φορητές συσκευές, με τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της εταιρείας να μην περιορίζονται μόνο στο δικό της οικοσύστημα.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα σύμφωνα με το Forbes είναι η αυτονομία της συσκευής η οποία θα ξεπερνάει τις δύο ημέρες με κανονική χρήση, όταν ο ανταγωνισμός με δυσκολία φθάνει έστω την μία ημέρα.

Πηγές της ιστοσελίδας TheVerge αναφέρουν ότι το νέο gadget της Microsoft θα κυκλοφορήσει στην αγορά λίγο πριν την εορταστική περίοδο, με έμφαση στη γυμναστική αλλά χωρίς να λείπουν λειτουργίες έξυπνου ρολογιού. Θα μπορεί ακόμα να μετράει πόσα βήματα έχει κάνει ο κάτοχος του, πόσες θερμίδες έχει κάψει αλλά και μια σειρά άλλων πληροφοριών με βάση τους διαφορετικούς αισθητήρες που θα περιλαμβάνει.

 Site: Forbes
 Site: TheVerge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger