Sony: Οι τιμές των Xperia Z3, Z3 Tablet Compact, Z3 Compact, M2 Aqua και Xperia E3 στην Ελλάδα

10 Οκτωβρίου 2014

Έτοιμη για την εορταστική περίοδο, η Sony παρουσίασε σήμερα επίσημα στο ελληνικό κοινό τις νέες τις προτάσεις στην κατηγορία των smartphones τα οποία είδαμε για πρώτη φορά στις αρχές του μήνα στο Βερολίνο και στην έκθεση IFA.
Το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, το Xperia Z3 είναι αυτό φυσικά που μαγνητίζει τα βλέμματα κυρίως εξαιτίας του πολύ όμορφου σχεδιασμού στον οποίο η Sony έχει δέσει αρμονικά το αλουμίνιο με το γυαλί και με τις καμπύλες γωνίες να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της νέας ναυαρχίδας σε συνδυασμό με το μόλις 7.3 χιλιοστά πάχος της.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το κύριο χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι εκτός από τις κορυφαίες του επιδόσεις, η αυτονομία του η οποία κατά τη Sony μπορεί να φτάσει τις 2 ημέρες και η οποία είναι σημαντικά καλύτερη από τον προκάτοχο της συσκευής.

Όπως ισχύει για όλη τη σειρά Xperia Z, έτσι και το Xperia Z3 είναι αδιάβροχο ενώ η Sony έχει προχωρήσει σε διάφορες βελτιώσεις στην κάμερα με έμφαση στην τεχνολογία Steady shot για καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο χωρίς «κουνήματα». Στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η οθόνη 5.2 ιντσών με Full HD ανάλυση, τετραπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 2.5 GHz, 3 GB RAM και φυσικά η κάμερα των 20.7MP στο πίσω μέρος, ικανή για εγγραφή βίντεο ακόμα και 4K ανάλυσης.




Με το Xperia Z3 Compact η Sony ακολουθεί τη γνωστή συνταγή των εταιρειών να προσφέρουν σε μικρότερες διαστάσεις τη "μίνι" έκδοση της ναυαρχίδας τους, με την εταιρεία να διαφοροποιείται σημαντικά αφού επιλέγει για ακόμη ένα Compact μοντέλο να διατηρήσει ίδια με το μεγάλο αδερφό τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σ' αυτά περιλαμβάνεται το Snapdragon 801 SoC, με ίδιο επεξεργαστή αλλά μικρότερη μνήμη (2GB) καθώς και τον αποθηκευτικό χώρο ο οποίος είναι στα 16 GB. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι μικρότερες από το προηγούμενο μοντέλο και συγκεκριμένα στα 127.3 x 64.9 x 8.6 χιλιοστά.

Στο Xperia Z3 Compact βλέπουμε επίσης ίδια κύρια κάμερα με ανάλυση 20.7MP, δεύτερη κάμερα 2.2MP στο εμπρόσθιο μέρος, μπαταρία 2.600 mAh αλλά και αναμενόμενα μικρότερη οθόνη, αυτή τη φορά στις 4.6 ίντσες με HD ανάλυση.

Και τα δύο μοντέλα αναμένονται άμεσα στα καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €699 για το Xperia Z3 και €599 για το Xperia Z3 Compact.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Στις αρχές Νοεμβρίου και με τιμή €499 θα κάνει την εμφάνιση του και το νέο εντυπωσιακό tablet της Sony, το Xperia Z3 Tablet Compact το οποίο εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Με οθόνη 8 ιντσών, το Xperia Z3 Tablet Compact διαθέτει πάχος μόλις 6.4 χιλιοστών και βάρος 270 γραμμάρια, δύο χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν πολύ εύκολο στη μεταφορά.

Είναι σε θέση να αναλάβει το ρόλο της τηλεόρασης σας σε περίπτωση που συνδεθεί με ένα PlayStation 4 ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουν αρκετές ομοιότητες με αυτά του Xperia Z3 όπως Snapdragon 801 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.5 GHz, 3GB RAM και 16 GB αποθηκευτικό χώρο με microSD θύρα για επέκταση του με επιπλέον 128GB.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Για την οικονομικότερη γκάμα smartphone, η Sony προτείνει τα Xperia M2 Aqua και το Xperia E3.

Το Xperia M2 Aqua θα διατεθεί αποκλειστικά από τη Vodafone με τιμή €249 και σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο, χάλκινο). Διαθέτει οθόνη 4.8 ιντσών, ανάλυση 540 x 960, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB αποθηκευτικό χώρο, microSD θύρα και όπως φανερώνει η ονομασία του είναι αδιάβροχο σε βάθος 1 μέτρου για 30 λεπτά αφού υποστηρίζει το πρότυπο IP68. Η κάμερα του είναι στα 8MP με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στην Full HD ανάλυση ενώ υπάρχει και μια δεύτερη στο εμπρόσθιο μέρος με VGA ανάλυση.

Με το Sony XperiaTM M2 Aqua, προσφέρεται αποκλειστική πρόσβαση σε περιεχόμενο της Sony Pictures Home Entertainment, ενώ δωρεάν μπορούν να κατεβούν τρεις δημοφιλείς ταινίες (Captain Philips, Spiderman, Ghostbusters) καθώς και ο πρώτος κύκλος της πολύ επιτυχημένης σειράς “The Blacklist".

Τέλος το Xperia E3 αποτελεί μια από τις φθηνότερες προτάσεις της Sony και μια από τις φθηνότερες της αγοράς με υποστήριξη σύνδεσης σε δίκτυα 4G και το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα από την επόμενη εβδομάδα. Ενσωματώνει οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 480 x 854, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz, 1 GB RAM και 4 GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Η μπαταρία των 2.330 mAh υπόσχεται ικανοποιητική αυτονομία και αναμένεται να το δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα με τιμή €199 και σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο, χρυσαφί) από τα οποία το χρυσαφί είναι αποκλειστικότητα του δικτύου καταστημάτων της Vodafone.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger