Sony Xperia Z4: Από νωρίς διαρρέουν τα χαρακτηριστικά του (φήμες)

18 Οκτωβρίου 2014

Πάνω που περιμέναμε το Sony Xperia Z3 να διαθέσιμο παγκοσμίως έως την περίοδο των Χριστουγέννων, να που ακούγονται οι πρώτες φήμες για το επερχόμενο Sony Xperia Z4. Μιας και η Sony συνηθίζει να ανανεώνει τις ναυαρχίδες της ανά εξάμηνο -κάτι που
ενοχολεί ορισμένους- είναι απόλυτα λογικό να αρχίσουν να εμφανίζονται κάποια πρώτα στοιχεία για αυτό και φαίνεται πως η εταιρεία προβλέπεται τη νέα χρονιά να έχει κάτι ακόμη πιο δυνατό, έναν δικό της κρυφό άσσο στο μανίκι.

Αν και οι πληροφορίες που διέρρευσαν δεν μπορούν ακόμα να επιβεβαιωθούν, θέλουν το Xperia Z4 να φέρει μια οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης Quad HD (1440x2560 pixel) και να είναι από τα πρώτα smartphone με το SoC Qualcomm Snapdragon 810 με 64-bit επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARMv8. Δεν είναι μόνο αυτό που ηχεί ωραία στα αυτιά μας, επιπλέον ο ίδιος leaker ισχυρίζεται ότι το Xperia Z4 θα έχει 4 GB RAM, ενώ o αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 32 GB, χωρίς να αναφέρεται για το εάν θα διαθέτει και υποδοχή για κάρτα microSD ή όχι. Πουθενά δεν γίνεται λόγος για το εάν θα είναι αδιάβροχο και αν θα έχει μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας, αλλά κάποιοι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά τα θεωρούν ήδη δεδομένα, με τη δικαιολογία ότι εφόσον πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση, θα υπερέχει σε όλα τα σημεία. 

Τα ανεπιβεβαίωτα στοιχεία δεν σταματούν εκεί για το Xperia Z4, καθώς αναφέρουν ότι η συσκευή θα έρχεται με τον νέο κυρτό Exmor φωτογραφικό αισθητήρα ο οποίος θα κρατήσει την ίδια 20 Megapixel ανάλυση αλλά θα βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας. Θα παρέχεται και πρόσβαση σε δίκτυα LTE Cat. 6 με download speeds μέχρι 300 Mbps και Bluetooth 4.1. Ποιοτικότερη θα είναι και η ακουστική εμπειρία που θα προσφέρει η νέα συσκευή, αφού εικάζεται πως η Sony σχεδιάζει να τοποθετήσει ισχυρότερα στερεοφωνικά ηχεία, παρόμοια με αυτά της HTC. 

Οφείλουμε να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας μέχρι να δούμε κάτι το επίσημο, έως τότε θα ακουστούν διάφορα, αλλά εμείς θα ήμαστε εδώ να τα συζητήσουμε όλα και να δούμε πως το περιμένουν οι περισσότεροι από εμάς.

[via] - [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger