Γνωρίστε το update 2.00 του PS4

17 Οκτωβρίου 2014

Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά του, το PS4 ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πιο σημαντικό firmware update του μέχρι τώρα. Ως γνωστόν, η Sony έχει ανακοινώσει ότι το update 2.00 του PS4, με την κωδική ονομασία "masamune", φέρνει την πολυπόθητη λειτουργία share
play, δυνατότητα ανεβάσματος βίντεο στο YouTube και εφαρμογή YouTube, και themes. Σύμφωνα με τη Sony, το update προσθέτει επίσης usb music player, δυνατότητα αλλαγής του χρώματος του background της κεντρικής οθόνης, βελτιώσεις στη ζωντανή μετάδοση, συστάσεις φίλων των στενών φίλων σας για να τους προσθέσετε κι αυτούς, βελτιώσεις σε content area και library, καλύτερες φωνητικές εντολές, επιλογή add to library στο PS Store και δυνατότητα back-up. Το update 2.00 του PS4 αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις αλλαγές όπως τις ανακοίνωσε η Sony και πείτε μας πώς σας φαίνονται!

USB Music Player
Οι ιδιοκτήτες του PS4 θα είναι σε θέση να παίξουν τη δική τους μουσική στο παρασκήνιο, ενώ παίζει ένα παιχνίδι χρησιμοποιώντας ένα USB Music Player. Μετά την εισαγωγή ενός USB stick φορτωμένο με τη μουσική μέσα στο σύστημα, θα εμφανιστεί μια νέα επιλογή για το USB Music Player. Οι υποστηριζόμενες επεκτάσεις αρχείου είναι το mp3, mp4, m4a, και 3gp.
*Μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα μέσα στο μέσο αποθήκευσης USB, αλλά δεν μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία μουσικής στο σκληρό δίσκο του PS4. Η εφαρμογή αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με το Music Unlimited. Το USB Music Player θα εμφανίζεται μία φορά από το USB αποθήκευσης, και θα εξαφανίζεται μόλις αφαιρεθεί το μέσο αποθήκευσης USB.
Αλλαγή χρωμάτων
Οι ιδιοκτήτες του PS4 μπορούν να αλλάξουν το φόντο της αρχικής οθόνης από γαλάζιο σε ένα από τα 7 νέα χρώματα: χρυσό, μπλε, κόκκινο, πράσινο, μωβ, ροζ και γκρι.
Βελτιώσεις για τη live μετάδοση
Το Masamune φέρνει μία σειρά από βελτιώσεις για να ζήσετε τη Live μετάδοση στο PS4. Στην εφαρμογή Live From PlayStation οι ιδιοκτήτες του PS4 μπορούν τώρα να επιλέξουν ένα προτεινόμενο κανάλι, το οποίο περιλαμβάνει τις επίσημες εκπομπές από το PlayStation οι οποίες μπορούν να προστεθούν από τον κόσμο σε μία friend list και οποιοδήποτε game channel έχει ακολουθήσει ο παίκτης. Επιπλέον το Live From PlayStation έχει τώρα φίλτρα για την αναζήτηση εκπομπών για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και υποστήριξη για αρχειοθετημένες εκπομπές.
Friend finder
To PS4 τώρα θα προτείνει τους παίκτες που ίσως γνωρίζετε, συνιστώντας τους στενούς φίλους από τους φίλους σας.
Περιοχή περιεχομένου και βιβλιοθήκη
Η περιοχή του PS4 περιεχόμενου παρουσιάζει τα τελευταία παιχνίδια και εφαρμογές ένας PS4 ιδιοκτήτης θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει, εχει επανασχεδιαστεί για να βοηθήσει να γίνει πιο εύκολο για να βρείτε γρήγορα την πρόσβαση στο περιεχόμενο. Αυτό τώρα θα σας δείχνει 15 από τις πιο χρησιμοποιημένες εφαρμογές ή παιχνίδια ενός παίκτη, και πρόσθετα στοιχεία που θα προστεθούν στη βιβλιοθήκη του παίκτη. Η βιβλιοθήκη στο PS4 έχει βελτιωμένο φίλτρο για να ταξινομήσετε τις λειτουργίες και να σας βοηθήσει να τα οργανώσετε ευχαριστημένοι από τον τύπο (παιχνίδια, εφαρμογές, TV και βίντεο), όνομα (a-z η z-a), που χρησιμοποιούνται πρόσφατα ή να εγκαταστήσετε ημερομηνία.
Προηγμένες φωνητικές εντολές
Η ικανότητα να ελέγχετε το PS4 χρησιμοποιώντας τη φωνή έχει βελτιωθεί. Οι παίκτες τώρα μπορούν τώρα να λένε «PlayStation» για να ξεκινήσουν οι εντολές και «όλες οι εντολες» για να δείτε μια λίστα με όλες τις επιλογές φωνητικών εντολών που είναι διαθέσιμες. Νέες φωνητικές εντολές προστέθηκαν για ζωντανή μετάδοση, συμπεριλαμβανομένων των «Start broadcast», «End broadcast», και «Find face».
Προσθήκη στη βιβλιοθήκη
Τα μηνιαία δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus θα έχουν ένα κουμπί με το «Add to Library» στο PlayStation Store. Αυτό το κουμπί θα προσθέτει ένα παιχνίδι στη βιβλιοθήκη ενός ιδιοκτήτη PS4 χωρίς να κάνετε download και εξοικονόμηση χώρου στο σκληρό τους δίσκο.
Back-up των δεδομένων
Τα δεδομένα του PS4 μπορούν να αντιγραφτούν χρησιμοποιώντας ένα USB μέσο αποθήκευσης. Αυτό θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων για την κονσόλα, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων, να αποθηκεύσετε τα δεδομένα, εικόνες, βίντεο κλιπ, λήψη δεδομένων, και περισσότερα.
[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger