Νέο update βελτιώνει τις δυνατότητες και την αυτονομία του Moto 360

22 Οκτωβρίου 2014

Η Motorola κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο update για το smartwatch της, Moto 360, το οποίο διορθώνει μία σειρά από bugs στο λειτουργικό, εισάγει νέα features και προσφέρει ένα εξαιρετικά χρήσιμο energy saving mode, το οποίο βελτιώνει
σημαντικά την ενεργειακή κατανάλωση της συσκευής.

Συγκεκριμένα, η Motorola δημιούργησε ένα νέο mode, το οποίο εξασφαλίζει παραπάνω χρόνο χρήσης, λίγη ώρα πριν το smartwatch σβήσει τελείως από μπαταρία. Το εν λόγω mode ονομάζεται Smart Battery Saving και ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι με το που φτάνει η μπαταρία στο 15%, αυτομάτως ενεργοποιείται μία λειτουργία αντιμετώπισης ειδικών συνθηκών, η οποία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την μπαταρία που έχει απομείνει, έτσι ώστε να συνεχιστεί ηαπρόσκοπτη λειτουργία του smartwatch για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά με το νέο update γίνεται πιο αποδοτικό το Ambient mode του Moto 360, το οποίο συμβάλλει στηνεξοικονόμηση ενέργειας. Πέραν της νέας πιο energy-efficient λειτουργίας, στο Moto 360 υπάρχει ένα νέο Mood Lighting profile, όπου το έξυπνο ρολόι της Motorola ρυθμίζει την φωτεινότητα του display όταν βρίσκεται σε κατάσταση φόρτισης, αντιλαμβανόμενο τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στον περιβάλλοντα χώρο.
moto-360_4
Επιπλέον, το νέο update θα βελτιώσει σημαντικά την προβολή των notifications (οι χρηστές θα μπορούν εύκολα να δουν τις ειδοποιήσεις τους με ένα κάθετο swipe), ενώ επιπλέον το Moto 360 θα συγχρονίζεται  καλύτερο με το smartphone του χρήστη. Τέλος, στο συγκεκριμένο update εισάγεται και η δυνατότητα για να δεχτεί το ρολόι της Motorola σύνδεση μέσωBluetooth.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger