To πρώτο trailer του Furious 7 είναι τρελό!

02 Νοεμβρίου 2014

H έβδομη προσθήκη του Fast & Furious franchise, αυτό που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα αυτοκίνητα και τις action ταινίες για πάντα, απέχει λίγους μήνες από την προβολή της.


Το"Furious 7" όπως είναι ο λιτός τίτλος του φιλμ, θα κυκλοφορήσει στις Απριλίου του 2015 και μέχρι τότε θα έχουμε το εκπληκτικό του trailer που μόλις κυκλοφόρησε για να αναρωτιόμαστε τι τρελό μας περιμένει σε κάθε πλάνο της δουλειάς του James Wan, μία ενδιαφέρουσα επιλογή αφού μιλάμε για έναν σκηνοθέτη που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του τρόμου, βλέπε franchise Saw, The Conjuring, αλλά και το πρόσφατο Annabelle.




Tο φιλμ χαρακτηρίζεται ως "one last ride", κάτι αναμενόμενο αφού σ' αυτό εμφανίζεται και ο αδικοχαμένος Paul Walker, που έφυγε από τη ζωή πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Πολλά πλάνα έχουν έντονο συναισθηματικό βάρος, τα περισσότερα ωστόσο φαίνεται πως θα κρύβουν ίσως το πιο απίθανο επεισόδιο του Fast & Furious franchise.
Το καστ ως συνήθως είναι εντυπωσιακό. WalkerVin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky και Lucas Black, συνθέτουν την γνωστή ομάδα, ενώ οι Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey και Kurt Russell είναι οι νεόφερτοι που θα δώσουν τον δικό τους τόνο στο φιλμ.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger