5 πράγματα που δεν ξέρατε για το Big Bang Theory

16 Μαρτίου 2013


Οι παραγωγοί του καναλιού CBS τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση από την τεράστια επιτυχία που έχει η σειρά Big Bang Theory και το ίδιο έκαναν και οι fans αφού είδαν το καστ να αποκαλύπτει διάφορα μυστικά για τους ρόλους τους και όχι μόνο, στο ανοιχτό πάνελ που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και στα πλαίσια του PaleyFest. Ανάμεσα στα πολλά που ειπώθηκαν, ιδού το top 5 των αποκαλύψεων…
Η φωνή της Bernadette είναι βασισμένη στην ίδια τη μητέρα της
Η ηθοποιός Melissa Rauch αποκάλυψε πως ο ιδιαίτερος, “ζωηρός” χαρακτήρας της Bernadette, βλέπε κυρίως φωνή, είναι εμπνευσμένη από τη μητέρα της.
Το καστ παίζει το ίδιο τα μουσικά όργανα
Όχι δεν “παίζει” play-back όταν οι Amy (Mayim Bialik) και Sheldon (Jim Parsons) πιάνουν την άρπα και το theremin (πόσο cool…). Και οι δύο αποφάσισαν να μάθουν να παίζουν τα όργανά τους, όταν κατέληξαν πως η άρπα θα ήταν το αγαπημένο της Amy.
Ο “εγκέφαλος” πίσω από το flash mob ήταν η αδελφή της Kaley Cuoco, Briana
H αδελφή της Kaley Cuoco, Briana, ήταν ο εμπνευστής του flash mob που έγινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ξαφνιάζοντας το live κοινό. Η Briana ήταν υπεύθυνη για όλη  την χορογραφία, και είχε και τα τυχερά της, αφού έκανε ένα πέρασμα στο ΑγιοΒαλεντίνικο επεισόδιο της σειράς.
Η λέξη “Bazinga!” είναι ατάκα του σεναριογράφου της σειράς Stephen Engel
Το περιβόητο “Bazinga!” είναι “παιδί” του σεναριογράφου Stephen Engel, που την χρησιμοποιεί κάθε φορά που στήνει τα δικά του αστεία πειράγματα πίσω από τις κάμερες.
Το τραγουδάκι “Soft Kitty” υπάρχει στην πραγματικότητα 
Ξέρετε πως κάθε φορά που τα “παίζει” ο φιλάσθενος Sheldon, βάζει την Kaley Cuoco να του τραγουδάει το “Soft Kitty”. Ο παραγωγός Bill Prady αποκάλυψε πως πρόκειται για αληθινό τραγούδι που έμαθε η κόρη του στο σχολείο.
Και ένα bonus…
‘Οταν ένας nerd fan της σειράς ζήτησε συμβουλή από το καστ για το πως να κλείνει ραντεβού με κορίτσια, η Cuoco απάντησε: “Συνέχισε να χτυπάς την πόρτα της γειτόνισσάς σου και κάποια στιγμή θα σου ανοίξει!”. Για να πεταχτεί αμέσως ο Parsons και να πει “Αυτή είναι απαίσια συμβουλή”!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger