Assassin's Creed III: Eagle Power DLC

18 Μαρτίου 2013

Ο Connor αποκτά νέες δυνάμεις.
Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις νέες καταστροφικές δυνάμεις του Connor από το Assassin's Creed III. Τις δυνάμεις αυτές ο δημοφιλής ήρωας θα τις χρησιμοποιήσει εναντίον του George Washington στο Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington DLC. Καινούργιο χαρακτηριστικό η δύναμη του αετού που τον βοηθά να έχει γρήγορα άλματα από ένα σημείο στο άλλο καθώς και η πτήση, για καταδίωξη των εχθρών με μεγάλη ταχύτητα.
Σύμφωνα με την Ubisoft, η δύναμη του αετού θα σας δίνει χαρίσματα όπως οι αστραπιαίες αντιδράσεις. Όπως η δύναμη του λύκου, έτσι και αυτή του αετού έχει δυο τρόπους εφαρμογής. Η πρώτη σας επιτρέπει να ίπταστε γρήγορα και κυρίως αόρατα, σαν φάντασμα. Απλά κοιτάτε προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε και -αν είναι ενεργοποιημένη η δύναμη του αετού- εμφανίζεται ένα εικονίδιο με δυο φτερά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το κουμπί για να ενεργοποιηθεί η επιλογή. Ο Connor θα μεταμορφωθεί σε αετό και θα μεταφερθεί στο επιθυμητό σημείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το καλύτερο όμως είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδιότητα όταν τρέχετε ή και σε άλματα, καθώς αυξάνει την απόσταση του άλματος αλλά και σας προστατεύει από μια άσχημη προσγείωση.
Με την δεύτερη δύναμη θα μπορείτε να επιτεθείτε σε έναν εχθρό από αέρος, σκοτώνοντας τον ακαριαία.
Το Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington - Eagle Power, είναι το τρίτο DLC της σειράς διαθέσιμο για PC, PS3 και Xbox 360. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του υπολογίζεται μέσα στον Απρίλιο και η τιμή του θα είναι €9.99. Οι κάτοχοι του Season Pass θα το αποκτήσετε δωρεάν.
Διαβάστε το review του Assassin's Creed III από το TechinPro. @GameWorld
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger