Ένας «σπασμένος» κωδικός μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα

24 Μαρτίου 2013

Δεν είναι ότι καλύτερο για κάποιον που εκτίθεται μέσω κάποιου blog ή έστω από ένα tweet που θα κάνει. Φυσικά και η μη ασφαλή χρήση του Google Apps είναι ένας τρόπος έκθεσης.
Κάτι που θα μπορούσε να κάνει πιο δύσκολη την παραβίαση είναι η χρήση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων της Google. Κάθε φορά που συνδέεστε σε μια ιστοσελίδα <…>
αποστέλλεται ένας κωδικός μιας χρήσης στο κινητό σας. Αυτό δίνει μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας.
Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται πως το e-mail τους είναι η τελευταία στάση στην αλυσίδα της ασφάλειας, η ανάγκη για την ανάκτηση ενός ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης σε μια δικτυακή υπηρεσία. Όμως, δεν θα έπρεπε να αφήνουμε εκτεθειμένο τον λογαριασμό μας, διότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε για κακόβουλες ενέργειες, είτε για να μπορέσει ο hacker να αποσπάσει κωδικούς πρόσβασης και από άλλες υπηρεσίες.
Γι’ αυτό όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε διαφορετικό και ισχυρό κωδικό πρόσβασης για κάθε υπηρεσία ή λογαριασμό που διαθέτουμε.


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger