Copyright Alert System: προσπάθεια περιορισμού του παράνομου διαμοιρασμού αρχείων

19 Μαρτίου 2013


Σε ισχύ έχει τεθεί το  σύστημα Copyright Alert System στις ΗΠΑ, με σκοπό την αντιμετώπιση του παράνομου διαμοιρασμού αρχείων μεταξύ των χρηστών.
Ο οργανισμός Center for Copyright Information (CCI) είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, η οποία είναι γνωστή  και ως “six strikes rule”.
Όταν οι πάροχοι υπηρεσιών Internet, σε συνεργασία με τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων, ανιχνεύουν περιστατικά παραβίασης ή μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες πρόσβασης σε υλικό καταπατώντας πνευματικά δικαιώματα, θα αποστέλλουν προειδοποιητικά μηνύματα στους συνδρομητές.
Οι παραβάτες που αγνοούν τα προειδοποιητικά μηνύματα κατ’ επανάληψη, θα αντιμετωπίζουν προσωρινά προβλήματα μειωμένης ταχύτητας πρόσβασης στο Internet.

Μέχρι στιγμής, οι πάροχοι δεν έχουν την δυνατότητα  να ακυρώνουν τις συνδρομές των χρηστών που παρανομούν, μόνο να επιβραδύνουν ή να υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες που παρέχουν σε αυτούς.
Ένσταση μπορούν να υποβάλλουν όσοι συνδρομητές αισθάνονται ότι έχουν στοχοποιηθεί, λαμβάνοντας αδίκως κάποια ειδοποίηση. Η ένσταση θα υποβάλλεται από τον συνδρομητή σε ανεξάρτητο φορέα, καταβάλλοντας το ποσό των 35 δολαρίων.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger