Η Digg ετοιμάζει τον αντικαταστάστη του Google Reader!

18 Μαρτίου 2013


H γνωστή υπηρεσία θα εκμεταλευτεί το κενό που θα δημιουργηθεί...Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η υπηρεσία Google Reader θα σταματήσει σύντομα την λειτουργία της καθώς η Google δεν την θεωρεί κερδοφόρα...
Σήμερα όμως η υπηρεσία Digg δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα τη δική της εναλλακτική πρόταση για το RSS, δηλαδή τον δικό της αντίστοιχο rss reader.
Εκπρόσωπος της Digg δήλωσε: «Οι άνθρωποι λένε ότι το RSS ανήκει στο παρελθόν και, ίσως, στην τωρινή του μορφή να είναι αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ένα προϊόν που αξίζει να σωθεί», ανέφερε εκπρόσωπος του Digg. «Σχεδιάζαμε να φτιάξουμε έναν reader το δεύτερο μισό του 2013 αλλά μετά την ανακοίνωση της Google το project μετακινήθηκε στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας».
Η νέα πρόταση της εταιρείας αναμένεται να είναι ισάξια του Google Reader και προφανώς θα ξεκινήσει την λειτουργία της πριν από την 1η Ιουλίου,ημερομηνία η οποία θα σημάνει και το τέλος του Gοοgle Reader...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger