iPhone/iPad: Ανάκτηση δεδομένων σε 5 απλά βήματα

20 Μαρτίου 2013


Σας παρουσιάζουμε έναν απλό και γρήγορο τρόπο για την ανάκτηση δεδομένων σε  iPad και iPhone, με την βοήθεια εξειδικευμένου λογισμικού (data recovery software).
H διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να ανακτήσετε με επιτυχία τα δεδομένα σας είναι η ακόλουθη:<…>
  • Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή, μέχρι να επαναφέρετε τα δεδομένα σας. Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτή την διαδικασία αμέσως μόλις ανακαλύψετε το πρόβλημα. Εάν ένα αρχείο έχει διαγραφεί κατά λάθος, τα νέα αρχεία θα γραφτούν πάνω στο χώρο που απελευθερώθηκε από την διαγραφή. Αυτό θα καταστήσει αδύνατη την επανάκτηση των παλιών αρχείων, διότι στην flash memory, σε αντίθεση με τους παλιούς σκληρούς δίσκους, δεν διατηρούνται τα παλιά δεδομένα.

  • Κατεβάστε το λογισμικό iPad Data Recovery Software. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή αποτελεί έναν πολύ καλό και αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας άμεσα. Η εφαρμογή έχει επίσης την δυνατότητα να διαβάζει τα αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργεί το iTunes. Είναι συμβατή με Windows και Mac και υποστηρίζεται από κάθε έκδοση του iPad, συμπεριλαμβανομένου του iPad mini.
  • Εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.
  • Συνδέστε το iPad με τον υπολογιστή, και χρησιμοποιήστε το λογισμικό αποκατάστασης για να ενημερωθείτε σχετικά με τις απώλειες στα δεδομένα σας και να δείτε τι μπορεί να ανακτηθεί.
  • Το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων προσδιορίζει τι μπορεί να ανακτηθεί και παρέχει την δυνατότητα αντιγραφής ή μεταφοράς αυτών των αρχείων σε ασφαλέστερη τοποθεσία. Εσείς απλά επιλέγετε τι θέλετε να κρατήσετε. Η ανάκτηση δεδομένων αφορά ημερολόγια, επαφές, μηνύματα, καθώς και δεδομένα από εφαρμογές, όπως αποθηκευμένα παιχνίδια κλπ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαναφέρει ότι χρειάζεστε και, επίσης, κάντε ένα ακόμα αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που η συσκευή αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα.
Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε τα δεδομένα που έχουν χαθεί ή έχουν καταστραφεί, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον που έχει εξειδίκευση πάνω στην ανάκτηση δεδομένων για iPad ή iPhone.  Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν με επιτυχία, αλλά οι επαγγελματίες διαθέτουν ειδικά εργαλεία που ίσως έχουν αποτέλεσμα, όταν οι απλές μέθοδοι ανάκτησης δεν λειτουργούν ή αποτυγχάνουν.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger