Η LG πιστεύει πως η Samsung παραβίασε πατέντα της στο Galaxy S4

19 Μαρτίου 2013


Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, μετέδωσε πως η LG θα εξετάζει το ενδεχόμενο η Samsung να έχειπαραβιάσει πατέντα της που αφορά στην τεχνολογία αυτόματης παύσης αναπαραγωγής βίντεο στο Galaxy S4.


Πρόκειται για την τεχνολογία ανίχνευσης των ματιών του χρήστη, την οποία η LG την ονομάζει Smart Video και την  έχει ενσωματώσει στο κορυφαίο της smartphone Optimus G Pro και η Samsung Smart Pause η οποία βρίσκεται στο GalaxyS4 που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σταματά την αναπαραγωγή βίντεο, όταν η συσκευή εντοπίσει πως ο χρήστης δεν κοιτάζει πλέον στην οθόνη και συνεχίζει μόλις αντιληφθεί ότι έστρεψε τα μάτια του και πάλι σε αυτή.

Η LG υποστηρίζει πως έχει κατοχυρώσει τη συγκεκριμένη πατέντα το 2009 και σκοπεύει να εξετάσει εάν η Samsung την έχει παραβιάσει, μόλις το νέο της κινητό διατεθεί στην αγορά.

Από τη Samsung, βεβαίως, αρνούνται πως έχουν αντιγράψει την πατέντα της LG και σημειώνουν πως έχουν τη δική τους τεχνολογία και χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για να επιτύχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Μένει να δούμε εάν θα έχουμε μία κορεατική διαμάχη για τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger