Magento Security: Συμβουλές για την ασφάλεια του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

24 Μαρτίου 2013

Εάν είχατε ποτέ ένα κατάστημα ή γνωρίζετε κάποιον που έχει, τότε πιθανότατα γνωρίζετε τη μεγαλύτερη απειλή για κάθε ιδιοκτήτη καταστήματος. Η Κλοπή! Δυστυχώς όμως, οι απειλές δεν περιορίζονται μόνο στα καταστήματα που είναι από τούβλα και τσιμέντο. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι εξίσου ευάλωτα σε απειλές και επιθέσεις malware. Εάν έχετε στην κατοχή σας ένα Magento e-commerce site, διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να το προστατέψτε.<…>

  1. Διαλέξτε έναν απαραβίαστο κωδικό πρόσβασης: Να είστε σοφοί, ενώ επιλέγετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον πίνακα διαχειριστή του Magento site. Ανάλογα με τα δικαιώματα και το επίπεδο διαμόρφωσης, αυτός ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να λειτουργήσει ως κλειδί για άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες, όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών και πληροφορίες για τους πελάτες.
  2. Διατηρήστε την αποκλειστικότητα του κωδικού σας: Εάν έχετε δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης για χρήση σε ένα Magento site, διατηρήστε το για αυτό το σκοπό και μόνο. Μην το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία ή υπηρεσία web.
  3. Χρησιμοποιήστε ασφαλή σύνδεση FTP: Οι εύκολοι κωδικοί πρόσβασης για μια σύνδεση FTP είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να παραβιαστούν οι ιστοσελίδες. Ένας εύκολος τρόπος για μεγαλύτερη ασφάλεια είναι να χρησιμοποιείτε κρυπτογραφημένους και ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης και να κάνετε χρήση του FTP-SSL και SFTP.
  4. Κρατήστε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση FTP οριοθετημένη: Αν υπάρχουν ορισμένοι FTP λογαριασμοί που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, είναι καλύτερο να περιορίσετε την πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας ένα σύνολο καταλόγων (directories).
  5. Διατηρήστε το Anti-Virus σας ενημερωμένο: Τα Trojans και οι ιοί υπολογιστών είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κάθε ιδιοκτήτη ηλεκτρονικού καταστήματος. Αυτά τα κακόβουλα στοιχεία μπορούν να κλέψουν τα δεδομένα των πελατών σας, θέτοντας έτσι σε μεγάλο κίνδυνο την ιστοσελίδα σας. Για να κρατήσετε αυτά τα κακόβουλα στοιχεία μακριά, είναι καλύτερο να επενδύσετε σε ένα φημισμένο λογισμικό anti-virus, που μπορεί να προστατεύσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger