Mandiant: η μονάδα των κινέζων χάκερς προσπαθεί να εξαφανίσει τα online ίχνη της

24 Μαρτίου 2013

Σύμφωνα με την εταιρεία ασφάλειας πληροφοριών Mandiant, η επίλεκτη μονάδα των κινέζων χάκερς που φέρεται να εξαπέλυσε μαζική εκστρατεία κυβερνό-κατασκοπείας εναντίον αμερικανικών εταιρειών προσπαθεί τώρα να καθαρίσει την online παρουσία της, αφού πρώτα εντοπίστηκε από την εταιρεία.
Μετά από την δημοσίευση της έκθεσης τον περασμένο μήνα, κορυφαία διοικητικά στελέχη έχουν ζητήσει από την Κίνα να λάβει επείγοντα μέτρα για να πατάξει τις επιθέσεις των χάκερς και να περιορίσει τη διαρροή της πνευματικής ιδιοκτησίας<…>
από τις αμερικανικές εταιρείες. Στελέχη της Mandiant δήλωσαν ότι, οι κινέζοι χάκερς προσπαθούν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και έχουν σταματήσει τη δραστηριότητά τους σε μεγάλο βαθμό.
Ο διευθύνων σύμβουλος ασφάλειας της Mandiant, Richard Bejtlich, είπε στους ηγέτες της Υπηρεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Επιτροπής της Γερουσίας για αναδυόμενες απειλές και δυνατότητες αυτών σε μια ανεπίσημη ενημέρωση ότι, ‘’Τους έχουμε δει να προσπαθούν να εξαφανίσουν τα online ίχνη τους. Έχουν αλλάξει ορισμένες από τις καταχωρήσεις που χρησιμοποιούμε εμείς ή άλλοι ερευνητές σε κάποιες δημόσιες βάσεις δεδομένων για να τους εντοπίσουμε’’.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger