Πτώση τιμής του Wii U στην Μεγάλη Βρετανία

16 Μαρτίου 2013

Θα υπάρξει άραγε ανάκαμψη στις πωλήσεις της κονσόλας;Τελευταία, ολοένα και περισσότερα βρετανικά καταστήματα έχουν χαμηλώσει την τιμή με την οποία πωλείται το Wii U. Στην αρχή της κυκλοφορίας της, η συγκεκριμένη κονσόλα είχε 320 ευρώ η απλή έκδοση και 380 ευρώ η ακριβή με τον μεγάλο σκληρό δίσκο. Παρατηρήσαμε ότι το Amazon της Μεγάλης Βρετανίας ακολουθεί την ίδια τακτική με τα άλλα καταστήματα, αφού έριξε την τιμή της κονσόλας κατά 20 τις εκατό.
Πιο συγκεκριμένα, η απλή έκδοση του Wii U που έχει σκληρό δίσκο 8 GB τώρα θα κοστίζει 199 λίρες (230 ευρώ) και η premium έκδοση με τα 32 GB σκληρό δίσκο κάνει 249 λίρες (288 ευρώ). Παρόλο που τα καταστήματα πωλούν το Wii U φθηνότερα, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Nintendo. Επίσης, για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί μειώσεις σε άλλες ευρωπαικές χώρες. Σε περίπτωση που η Nintendo ρίξει και επίσημα την τιμή της κονσόλας θα σας ενημερώσουμε.




Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger