Φήμες: Νέες φωτογραφίες από το «οικονομικό» iPhone

21 Ιουλίου 2013


Αποδεδειγμένα, το φθηνό iPhone κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών σχολιαστών και καταναλωτών και τώρα έχουμε μερικές νέες φωτογραφίες της συσκευής που «αναζωπυρώνουν» το ενδιαφέρον γύρω από το συγκεκριμένο, επερχόμενο, smartphone της Apple.

Το φθηνό iPhone θα είναι πιο λιτά «στολισμένο» τόσο εξωτερικά

όσο και εσωτερικά. Η πρόθεση της εταιρίας μάλλον είναι να αποκτήσει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και τα σχέδιά της για τη νέα αυτή συσκευή είναι να φέρει την σχεδιαστική άποψη που υιοθετεί το iPod Touch, με παρόμοια εμφάνιση αλλά μειωμένες δυνατότητες έναντι του κανονικού iPhone, κάτι που σαφώς θα δικαιολογείται και από την τιμολόγηση του προϊόντος. 




Οι φωτογραφίες (εφόσον αυτό που βλέπουμε είναι αληθινό) επαληθεύουν πολλές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει όλον αυτόν τον καιρό, όπως το ότι σχεδιαστικά δανείζεται στοιχεία που συναντάει κανείς σε πολλές iOS συσκευές της Apple που είδαμε τελευταία, ενώ δίνεται η επιβεβαίωση ότι θα διατίθεται σε ποικίλα χρωμάτων. Όπως βλέπετε και διαπιστώνετε και μόνοι σας, στηριζόμενοι στη νέα φωτογραφική συλλογή που έχει διαρρεύσει, συγκριτικά με το iPhone 5 που κοσμεί εδώ και μήνες τα ράφια πολλών καταστημάτων διεθνώς, το νέο οικονομικό μοντέλο γίνεται εύκολα αντιληπτό πως «υστερεί» ποιοτικά, λόγω χρήσης πλαστικού υλικού, ενώ είναι ευδιάκριτες και ορισμένες αλλαγές ως προς την αισθητική του εικόνα. 






Επιπρόσθετες πληροφορίες που να συνοδεύουν αυτές τις νέες διαρροές δεν υπάρχουν και το μόνο που ξέρουμε είναι πως η παρουσίασή του τοποθετείται χρονικά κατά τον μήνα Σεπτέμβριο σε ειδική εκδήλωση, παράλληλα με την ανακοίνωση του ανανεωμένου iPhone 5S.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger