Sony: Παρουσίασε το Ζ1F, a.k.a. mini

10 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζοντας την νέα "mini" μόδα που λανσάρουν οι Samsung και HTC, η Sony παίρνει την σκυτάλη και με την σειρά της παρουσίασε σήμερα σε εκδήλωση της DoCoMo στην Ιαπωνία το νέο μικρό της παρέας, Xperia Z1F. 

Μπορεί η Samsung και HTC στα mini μοντέλα τους να έχουν περιορίσει όλα τα

χαρακτηριστικά σε σχέση με τις μεγάλες συσκευές, η Sony όμως φαίνεται να θέλει να χαράξει μια καινούργια πορεία περιορίζοντας στην μικρή έκδοση του Ζ1 μόνο την οθόνη. Συγκεκριμένα, το Ζ1 mini διαθέτει μία οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης 1280x720 με τεχνολογία TRILUMINOS σε αντίθεση με τις 5 ίντσες του μεγάλου αδερφού. Εσωτερικά όμως οι διαφορές είναι ελάχιστες: Επεξεργαστής είναι ο πανίσχυρος Snapdragon 800 χρονισμενος στα 2.2 Ghz σε συνδυασμό με την Adreno 330 GPU και 2 GB Ram, όπως ακριβώς και το Ζ1. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD, ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζει η ίδια φωτογραφική του Ζ1 με τον αισθητήρα των 20.7 megapixel EXMOR. 

Το Ζ1F θα είναι αδιάβροχο, ενώ η κατασκευή του θα είναι ένας συνδυασμός γυαλιού και αλουμινίου με το βάρος του να είναι στα 140 γραμμάρια. Η έκδοση Android θα είναι η 4.2, ενώ την τροφοδοσία του θα αναλάβει από μια μπαταρία 2300 mah, ενώ θα βγαίνει αρχικά σε τέσσερα χρώματα, λευκό μαύρο lime και ροζ. Η διάθεση του θα ξεκινήσει τέλος Δεκεμβρίου αρχικά στην Ιαπωνία, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φτάσει και στα μέρη μας.

via via
Μοιραστοίτε το :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger