Καθυστερεί το Watch Dogs!

16 Οκτωβρίου 2013

Θα έρθει την Άνοιξη του 2014" λέει η Ubisoft!
Το πολυαναμενόμενο Open World Action-Adventure Watch Dogs που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, θα λάβει καθυστέρηση για την Άνοιξη του 2014, σύμφωνα με την Ubisoft!
Είναι μία από τις λίγες φορές που παιχνίδι
blockbuster ακυρώνεται ένα μήνα πριν από το λανσάρισμα και μάλιστα την στιγμή που έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για όλα τα format. "Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε ένα next-gen παιχνίδι και γι' αυτό πήραμε την δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του Watch Dogs μέχρι την Άνοιξη του 2014. Δεν θελήσαμε να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα του παιχνιδιού και είδαμε ότι χρειαζόμαστε επιπλέον χρόνο για να το τελειοποιήσουμε με κάθε λεπτομέρεια για να σας προσφέρουμε μια εμπειρία που θα θυμάστε για πολύ καιρό" δήλωσε μεταξύ άλλον η Ubisoft.

Η γαλλική εταιρεία μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας στο Internet αλλά και στα events της. Απευθύνει μάλιστα πρόσκληση σε όλους στο event της που θα γίνει στο Σικάγο την ερχόμενη Άνοιξη, με αφορμή την κυκλοφορία του Watch Dogs.
Το παιχνίδι αναμένεται για PC, PS3, Xbox 360, Wii U, PS4 και Xbox One. Θυμίζουμε ότι το επόμενο μεγάλο λανσάρισμα της Ubi είναι το Assassin's Creed 4 στις 29 Οκτωβρίου.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger