40 χρόνια κινητών σε... ένα λεπτό

27 Φεβρουαρίου 2014

Το animation video που ακολουθεί στο τέλος του θέματος ξεκινάει χρονικά από το 1974 και το DynaTAC, για να συνεχίσει και να φτάσει έως και το σημερινό... iPhone 5s και το Galaxy Note. Με επιλεγμένες συσκευές κινητής (που άλλες θυμάστε κι άλλες ίσως έχετε απωθήσει από τη μνήμη σας)..
..μοντέλα που έγραψαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη δική τους ιστορία, το video είναι ένας καλός τρόπος να κάνετε μία μικρή... αναδρομή σε ό,τι θυμάστε από την κινητή τηλεφωνία (ή σε κάποια από αυτά). Φυσικά, λείπουν πάρα (μα πάρα) πολλά μοντέλα που σημάδεψαν την κινητή (δε θα μπορούσαν να χωρέσουν εύκολα σε ένα λεπτό), αλλά μίαγεύση από... ιστορία θα την πάρετε απολαμβάνοντας 40 χρόνια κινητών σε... ένα λεπτό.

Είναι προφανώς νοσταλγικό, διαθέτει ένα δυναμικό soundtrack και σας περιμένει για τη δική σας προσωπική αναδρομή. Να σημειώσουμε επίσης ότι η φωνή που ακούγεται σε κάποια σημεία προέρχεται από μία παλιά διαφήμιση των '80s του DynaTAC. Δείτε το video στο vimeo!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger