Το Assassin’s Creed: Arena είναι το επίσημο επιτραπέζιο του franchise

17 Φεβρουαρίου 2014

Assassin’s Creed: Arena είναι το όνομά του και είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Όχι, δεν πρόκειται για videogame, αλλά για επιτραπέζιο παιχνίδι. Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Assassin’s Creed: Arena έρχεται στις 26 Φεβρουαρίου, αναπτύσσεται από την ...
Cryptozoic Entertainment και φέρει την περιγραφή «ένα παιχνίδι στρατηγικής και κυνηγητού δύο έως τεσσάρων παικτών σε έναν αγώνα δολοφονιών».
Το βασικό concept του παιχνιδιού είναι πως όλοι είναι εναντίων όλων –ο καθένας για την πάρτη του- και σε κάθε γύρο ο παίκτης τραβάει μια event card η οποία θέτει την επόμενη αποστολή, που σχεδόν πάντα είναι μια δολοφονία –τι σόι ασασσίνος είσαι; Στη συνέχεια ο καθένας έχει έναν αριθμό βημάτων που μπορεί να κάνει και τρεις επιλογές: να κουνηθεί, να κρυφτεί ή να επιτεθεί. Αν μπεις στο οπτικό πεδίο κάποιου φύλακα θυσιάζεις μια κάρτα ζωής.
Ωραίο ακούγεται, ε; Το Assassin’s Creed: Arena κυκλοφορεί στις 26 Φεβρουαρίου και κοστίζει περίπου $50. Περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες του παιχνιδιού θα βρεις στο επίσημο blog της Ubisoft.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger