Τέλος το Call of Duty Elite

27 Φεβρουαρίου 2014

Τα...ρολά κατεβαίνουν στις 28 Φεβρουαρίου.
Η Activision ανακοίνωσε πως αυτή τη Παρασκευή η υπηρεσία Call of Duty Elite θα κλείσει. Το Elite δούλευε με τα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Call of Duty: Black Ops 2 αλλά..
..όχι με τον νεότερο τίτλο, Call of Duty: Ghosts ο οποίος χρησιμοποιεί το σύστημα Clan Wars. Ο αντικαταστάτης του Elite, θα είναι το Call of Duty application που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Η Activision δήλωσε επίσης πως δεν σκοπεύει να επαναφέρει το Call of Duty Elite. Συμβούλεψε επίσης τους fans να κατεβάσουν το Call of Duty app μέσα από το οποίο θα μπορούν να κάνουν customise τα όπλα τους, να παρακολουθούν το προφίλ τους όπου και να είναι και να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες του Call of Duty Clan Wars. Το Call of Duty Elite έκανε το ντεμπούτο του το 2011 μαζί με το Modern Warfare 3 επί πληρωμής. Στη συνέχεια έγινε free αλλά δεν φάνηκε αυτή η αλλαγή να αποτελεί πια κίνητρο για να το χρησιμοποιήσει κανείς.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger