LG: Προαναγγέλλει το G2 mini, με Snapdragon 400 ή Tegra 4i

19 Φεβρουαρίου 2014

Μετά και τα σχετικά teasers πριν από μερικές ημέρες, η LG προανήγγειλε σήμερα την επικείμενη παρουσίαση του G2 mini, η οποία αναμένεται να συμβεί στο Mobile World Congress 2014. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών qHD ανάλυσης (540 x 960 pixels)
και chipset Snapdragon 400 ή Nvidia Tegra 4i, τη στιγμή που, προς μείωση του συνολικού κόστους, η εταιρεία έχει επιλέξει την χρήση χαμηλής ανάλυσης (σε σχέση με το G2) κάμερας των 8 megapixels καθώς επίσης και παρουσίαση εκδοχών που δεν θα προσφέρουν LTE συνδεσιμότητα.

Εντούτοις, στον τομέα του λογισμικού, θα εντοπίζεται η τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Google, η Android 4.4 KitKat, μαζί με όλο το επιπρόσθετο λογισμικό με το οποίο εμπλουτίζει η LG τα smartphones της. Κατά τα λοιπά, θα διατίθεται σε dual-sim εκδόσεις, θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία των 2.440mAh, θα προσφέρει microSD θύρα αλλά και 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το G2 mini θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Μάρτιο, ξεκινώντας από τη Ρωσία και άλλες γειτονικές χώρες, και συνεχίζοντας με Μέση Ανατολή, Λατινική Αμερική, Ασία και Ευρώπη, σε τιμή που δεν έχει ανακοινωθεί.

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger