Ο Liam Neeson έκλεισε στο Silence του Martin Scorsese

09 Φεβρουαρίου 2014

Το Silence είναι η νέα φιλόδοξη δουλειά του Martin Scorsese που είναι βασισμένη επάνω στο μυθιστόρημα του Ιάπωνα Σουσάκου Έντο, και στην οποία ο Andrew Garfield θα υποδυθεί έναν Ιησουίτη ιερέα που θα βρεθεί στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.
Και πλέον γνωρίζουμε ποιος θα ερμηνεύσει τον αμφιλεγόμενο θρησκευτικό μέντορά του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Liam Neeson.

Η ιστορία της ταινίας μας μεταφέρει στον 17ο αιώνα όπου δύο Ιησουίτες ιερείς ταξιδεύουν στην Ιαπωνία για να συναντήσουν το μέντορά τους και να διαπιστώσουν αν αληθεύει η φήμη ότι έχει χάσει την πίστη του, αλλά και να διαδώσουν τα χριστιανικά κηρύγματα. Εκεί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Ιάπωνες φεουδάρχες και τους άλλους Ευρωπαίους ιεροκήρυκες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν μέχρι και βία για να κάνουν δικές τους συγκεκριμένες περιοχές.
Ο Garfield θα υποδυθεί τον Πατέρα Ροντρίγκεζ και ο Neeson τον Πατέρα Φερέιρα, μία ιστορική φιγούρα που βασανίστηκε, αποκήρυξε το Χριστιανισμό και παντρεύτηκε μια γυναίκα από την Ιαπωνία.
Όπως δήλωσε στο Variety o Scorsese, καταπιάνεται με μια ιστορία επάνω στις απαρχές του καθολικισμού, επειδή ήταν κάτι που τον είχε σαγηνεύσει για πρώτη φορά 25 χρόνια πριν και δεν το είχε βγάλει έκτοτε από το μυαλό του.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger