Mobile World Congress 2014: Τι αναμένεται να δούμε στη Βαρκελώνη

20 Φεβρουαρίου 2014

Από τις 24 μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου, η καρδιά του τεχνολογικού κόσμου θα χτυπάει στη Βαρκελώνη, εκεί όπου θα λάβει χώρα το ετήσιο Mobile World Congress, με τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας να παρουσιάζουν εκεί τις υπηρεσίες, το software και - πάνω από όλα - τα mobile προϊόντα
που θα μας απασχολήσουν για όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Φυσικά, το TechinPro @MP.gr θα βρίσκεται εκεί και θα σας αναμεταδώσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις, με ζωντανή κάλυψη όλων των τεκταινομένων αλλά και με hands-on από όλα τα προϊόντα που θα δούμε από κοντά. Για όλα αυτά θα ενημερώνεστε τόσο από την κεντρική μας σελίδα όσο και από το ειδικό τμήμα που θα βρείτε  στο TechinPro, αφιερωμένο σε όλες τις εξελίξεις από το MWC 2014.

Σήμερα όμως, λίγες ώρες πριν ανοίξουν και επίσημα οι πύλες του φετινού συνεδρίου, σας φωνάζουμε «Hola!» και σας προσκαλούμε να ρίξουμε μαζί μια ματιά στο τι αναμένεται να δούμε - μεταξύ άλλων - εκεί. Φυσικά, μην ξεχάσετε να μας πείτε και εσείς τι είναι αυτό που περιμένετε να δείτε φέτος στο MWC!



Samsung

Για φέτος, η Samsung έχει προγραμματίσει το δικό της event, εντός MWC, το οποίο θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου, στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Φυσικά, τοmyphone.gr θα βρίσκεται εκεί. Αν και η εταιρεία είχε παρουσιάσει το Galaxy S4 σε event εκτός συνεδριών, φέτος αναμένεται πως, στη συγκεκριμένη εκδήλωση, θα δούμε το πολυαναμενόμενο Galaxy S5, μαζί με κάποιες εκδοχές όπως η Mini και η Active. Πέρα από τη συγκεκριμένη συσκευή, από την κορεατική κατασκευάστρια φημολογείται πως θα ανακοινωθεί και ένα νέο (ή νέα) Galaxy Gearένα καινούργιο smartphone με Windows Phone καθώς επίσης και οι πρώτες συσκευές που θα είναι εξοπλισμένες με Tizen.

Sony

Με το Xperia Z1 να έχει παρουσιαστεί στην IFA τον περασμένο Σεπτέμβριο και το Z1 Compact στην φετινή CES, τα ενδεχόμενα δείχνουν προς μια πιθανή ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας, Xperia Z2, της συσκευής που έχει γίνει γνωστή και σαν «Sirius». Παράλληλα, οι αναφορές θέλουν την ιαπωνική κατασκευάστρια να παρουσιάζει και την επόμενη έκδοση του tablet της, το Xperia Tablet Z2, αλλά και ένα smartwatch. Τέλος, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ανακοίνωσης του πρώτου Windows Phone smartphone με την υπογραφή της Sony, καθώς η εταιρεία έχει γνωστοποιήσει στο παρελθόν πως εξετάζει και αυτό το λειτουργικό σύστημα.

LG

Και με τη συγκεκριμένη εταιρεία υπάρχει το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας νέας ναυαρχίδας, δηλαδή του G3, μιας και είχαμε δει το G2 πριν από αρκετούς μήνες. Το σίγουρο είναι πως στην Ισπανία θα «φιλοξενηθούν» τα G2 mini και G Pro 2, τα οποία, ουσιαστικά, έχουν ήδη ανακοινωθεί. Στις ίδιες γραμμές και η σειρά L Series III, η οποία αποτελείται από smartphones εξοπλισμένα με Android KitKat. Κατά τα λοιπά, οι φήμες μιλούν για Nexus 10 κατασκευής LG αλλά και για ένα προϊόν αντίστοιχο του Google Glass.

Nokia

Πρόσφατες φήμες αναφέρουν πως η Nokia δεν θα παρουσιάσει κάποιο καινούργιο smartphone με Windows Phone. Ότι και να συμβεί, όλα τα μάτια βρίσκονται στο Nokia X και το event της 24ης Φεβρουαρίου, εκεί όπου φημολογείται πως θα δούμε τον πρώτο... πειραματισμό της γνωστής εταιρείας με το Android της Google. Άλλες φήμες κάνουν λόγο για ένα οκτάιντσο Lumia 2020, για ένα εξάιντσο Lumia 1525 και για μια καινούργια ναυαρχίδα υπό την ονομασία Lumia 1820. Σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο κάποιου demo των Windows Phone 8.1 σε συσκευή της Nokia.

HTC

Πέρυσι, η κατασκευάστρια από την Ταϊβάν είχε παρουσιάσει το One σε δικό της event. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα συμβεί και φέτος, με την HTC να έχει ήδη προαναγγείλει σχετικό event για τις 25 Μαρτίου και τις σχετικές αναφορές να την θέλουν να μην παρουσιάζει νέες συσκευές εντός MWC. Εντούτοις, άλλες φήμες κάνουν λόγο για ένα mid-range Desire 8. Η HTC έχει επιβεβαιώσει και την ενασχόληση της με την αγορά των wearables, κάτι που φαίνεται όμως πως θα μας απασχολήσει προς τα Χριστούγεννα.

Huawei

Πρόσφατα δημοσιεύματα παρουσίαζαν φωτογραφίες από την επόμενη ναυαρχίδα της Huawei, το Ascend P7, το οποίο δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός Mobile World Congress. Άλλες φήμες θέλουν την κινεζική εταιρεία να παρουσιάζει καινούργια tablets καθώς επίσης και το πρώτο της wearable, το οποίο θα είναι ένα smartwatch.

ZTE

Στο περσινό MWC, η ZTE είχε παρουσιάσει - μεταξύ άλλων - το Grand Memo αλλά και το Open, εξοπλισμένο με το ανερχόμενο Firefox OS της Mozilla. Για φέτος, αναμένεται η ανακοίνωση του Grand Memo 2 με οθόνη 6 ιντσών αλλά και ενός νέου Firefox OS smartphone υπό την ονομασία Open C. Επιπρόσθετα, φημολογείται έντονα και η παρουσίαση του πρώτου smartwatch με την υπογραφή της ZTE.

BlackBerry

Μπορεί η BlackBerry να μην πρωταγωνιστεί σε πάρα πολλές φήμες και αναφορές, φαίνεται όμως πως η εταιρεία από τον Καναδά ετοιμάζει ακόμη περισσότερα smartphones, τα οποία δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και εντός Mobile World Congress. Το σημαντικότερο από αυτά φαίνεται πως θα είναι το BlackBerry Z3 Jakarta. Άλλωστε, πρόσφατες αναφορές από την Foxconn κάνουν λόγο για σειρά BlackBerry συσκευών εντός MWC.

Φυσικά περιμένουμε πολλά και από πολλές και διαφορετικές εταιρείες. Ραντεβού λοιπόν σε λίγες ώρες, από την Ισπανία!


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger