Οppo: Το 7 (Find) είναι καλύτερο από το 5 (Galaxy S5)

28 Φεβρουαρίου 2014

H κινέζικη εταιρία Oppo ετοιμάζεται να παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα, με το όνομα Find 7, στις 19 Μαρτίου στο Πεκίνο και με αφορμή την, προ ημερών, παρουσίαση του Samsung Galaxy S5 στο MWC, κάνει από τώρα ευθεία σύγκριση των δυο συσκευών. 

Συγκεκριμένα, έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser στο οποίο παίζει με τους αριθμούς και ουσιαστικά καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός 7 του Find είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό 5 του Galaxy.

Σαφέστατα βέβαια, δεν είναι αυτό το μήνυμα που θέλει να περάσει, αλλά μάλλον με αυτόν τον τρόπο θέλει να δώσει πάσα σε σκέψεις για την ουσία της σύγκρισης. Εκεί λοιπόν, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι σίγουρα τουλάχιστον η μια από τις δυο εκδόσεις του Find 7 θα έχει, πιθανότατα, πλεονέκτημα στα τεχνικά χαρακτηριστικά έναντι του Galaxy S5. 

Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, το Find 7 θα έρθει σε δυο εκδόσεις, με βασική διάφορα στην 5,5 ιντσών οθόνη του που στην μια έκδοση θα είναι ανάλυσης 1080x1920 pixels FHD και στην άλλη 1440x2560 pixels QHD έναντι της Super AMOLED 5,1 ιντσών του Galaxy S5 που έχει ανάλυση 1080x1920 pixels. Συγκριτικά και στα υπόλοιπα βασικά χαρακτηριστικά, όπως αυτά φημολογούνται στη περίπτωση του Oppo, θα χρησιμοποιείται το ίδιο SoC Qualcomm Snapdragon 801, 3 GB μνήμη RΑΜ έναντι 2 GB του S5, 13 megapixel κάμερα έναντι 16 megapixel στο S5 και μπαταριά 4.000 mAh έναντι 2.800 mAh στο S5. Η τιμή του Find 7, για την QHD έκδοση, υπολογίζεται στα 430 ευρώ, περίπου, έναντι 739 ευρώ, περίπου, του Galaxy S5.

Εσείς τι λέτε, ποιο θα προτιμούσατε ανάμεσα στα δυο και γιατί;;

[via] - [via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger