Samsung: Οι συσκευές που θα λάβουν Android KitKat - Εκτός το Galaxy S3

21 Φεβρουαρίου 2014

Πριν από μερικές ώρες, η Samsung USA ανακοίνωνε τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android KitKat. Φυσικά, όπως είχε γίνει και τότε γνωστό, η λίστα αφορούσε τις αμερικανικές εκδόσεις των smartphones. Σήμερα, μαθαίνουμε και τι ακριβώς θα συμβεί με τις
«international» εκδοχές. Οι πληροφορίες προέκυψαν μετά από επικοινωνία blogger με τη Samsung Πολωνίας, οπότε και έγινε γνωστό ποια Galaxy smartphones, στη διεθνή τους έκδοση, θα λάβουν την τελευταία γενιά του mobile λειτουργικού συστήματος της Google στη συγκεκριμένη χώρα.

Στη λίστα εντοπίζονται 17 συσκευές, δηλαδή τα Galaxy Note 3, Galaxy S4, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Note II, Galaxy Mega 6.3, Galaxy Mega 5.8, Galaxy Grand, Galaxy Express 2, Galaxy Note 10.1, Galaxy Note 10.1 2014 Edition, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 7.0, Galaxy Tab 3 8.0, Galaxy Tab 3 10.1 και Galaxy Grand 2 LTE. Κάποιες από τις συγκεκριμένες συσκευές θα αναβαθμιστούν απευθείας σε KItKat, ενώ άλλες θα λάβουν και ενδιάμεσες ενημερώσεις.

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τη λίστα, θα δει πως απουσιάζει ένα συγκεκριμένο Galaxy smartphone: Το Galaxy S3. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη ναυαρχίδα της Samsung θα λάβει KitKat μόνο στην αμερικανική της έκδοση και όχι και σε αυτήν που έχει φτάσει σε άλλες χώρες. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αιτία είναι το 1GB μνήμης RAM με το οποίο εξοπλίζεται το προϊόν, ποσότητα μνήμης που θεωρείται λίγη, παρά το ότι η νεότερη γενιά του Android υποστηρίζει και smartphones με 512MB μνήμης RAM (άρα, η απόφαση για μη αναβάθμιση δεν αποκλείεται να οφείλεται στο Touchwiz και στο έξτρα λογισμικό με το οποίο εξοπλίζει η Samsung τις συσκευές της). Η μη αναβάθμιση φαίνεται πως αφορά την Πολωνία, αλλά, εάν τελικά ισχύσει αυτό, δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Σε κάθε περίπτωση, η αναφορά είναι για την έκδοση με το 1GB.

Πως σας φαίνεται η απόφαση της Samsung να μην αναβαθμίσει (όπως δείχνουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες) το Galaxy S3;

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger