Apple: Διαθέσιμο το iOS 7.1 (!)

10 Μαρτίου 2014

Διαθέσιμη είναι πλέον η τελική έκδοση του iOS 7.1, η αναβάθμιση της νεότερης γενιάς του mobile λειτουργικού συστήματος της Apple. Το iOS 7.1 αποτελεί το σημαντικότερο update του iOS, από τη στιγμή της κυκλοφορίας της έβδομης έκδοσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η υποστήριξη του CarPlay, οι βελτιστοποιήσεις στο Touch ID, στο Siri και στο iTunes Radio αλλά και η σειρά των λοιπών tweaks που κάνουν πλέον την εμφάνιση τους.

Κατά τα λοιπά, η καινούργια αναβάθμιση υπόσχεται βελτιώσεις στη σταθερότητα της συσκευής και κάποιες αισθητικές αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές θα βρούμε αντικαταστάσεις μηνυμάτων όπως του »No Missed Notifications» σε «No Notifications», νέο Yahoo logo στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων, νέο HDR auto καθώς και Upload Burst Photos ως επιλογή στις ρυθμίσεις των εφαρμογών (Photo & Camera).

Αλλαγές επίσης θα βρούμε και στην οθόνη κλειδώματος, καθώς το πληκτρολόγιο για το Passcode έχει κι αυτό διαφοροποιηθεί. Μην παραξενευτείτε εάν δείτε εφέ zooming out στο multitasking του iPhone και νέα animations στην επαναφορά στην αρχική οθόνη του iPad με pinch. Στην ενότητα Προσβασιμότητα θα βρείτε νέες επιλογές για μείωση της διαφάνειας και των σκοτεινών χρωμάτων τα οποία βρίσκονται στο dock και στο παρασκήνιο των φακέλων σε εναλλαγή σε σκούρο γκρι

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από την ίδια την εταιρεία, έως τις 23 Φεβρουαρίου, το 82% των χρηστών συσκευών της Apple είχε αναβαθμίσει στο iOS 7. Η σημερινή αναβάθμιση μπορεί να γίνει μέσω των ρυθμίσεων του λειτουργικού, με τη διαθεσιμότητα του update να γίνεται σταδιακά, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Εντούτοις, θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως το iOS 7.1 δεν είναι συμβατό με το αρχικό iPad καθώς επίσης και με iPhone παλαιότερα του iPhone 4.


[Apple] - [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger