Motorola Moto G: Έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Wind [update]

12 Μαρτίου 2014

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Wind, η οποία έγινε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, μια πολύ γνωστή κατασκευάστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ελληνική αγορά. Κατά μια έννοια δηλαδή, μιας και μιλάμε για την επίσημη (και, φυσικά, αποκλειστική)....
...διάθεση του πιο πρόσφατου smartphone της Motorola.

Ο λόγος για το Moto G, το οικονομικό smartphone, το οποίο φαίνεται πως θα φτάσει σε χαμηλή τιμή και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένη αναφορά στην τιμή δεν υπάρχει ακόμη, αν και η Wind, πέρα από την αποκλειστικότητα, υπογραμμίζει πως αυτό θα είναι και εντυπωσιακά προσιτό. Μέσω άλλων σχολίων της εταιρείας, μαθαίνουμε πως θα φτάσει στην Ελλάδα η απλή έκδοση του smartphone, και όχι η dual-SIM. 

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για μια entry-level πρόταση, με οθόνη 4,5 ιντσών 329 ppi 720p, SoC Qualcomm Snapdragon 400 με τετραπύρηνη CPU χρονισμένη στα 1,2 GHz, 1GB μνήμης RAM, 8 ή 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, οπίσθια κάμερα των 5 megapixels και εμπρόσθια των 1,3 megapixels καθώς επίσης και μπαταρία των 2.070mAh. Στις ΗΠΑ, η έκδοση με τα 8GB κοστίζει 179 δολάρια, ενώ αυτή με τα 16GB φτάνει τα 199 δολάρια.

Ενημέρωση: Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από την ίδια τη Wind, η εταιρεία θα φέρει στην Ελλάδα την έκδοση του Moto G με τα 8GB, με τιμή κάτω από 200 ευρώ. Το λανσάρισμα της συσκευής στην Ελλάδα θα γίνει σε λίγες ημέρες.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger