Samsung: «Ικανοποιητικός» ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος του Galaxy S5

04 Μαρτίου 2014

Μπορεί το Samsung Galaxy S5 να έχει λάβει ήδη σωρεία κριτικών, μπορεί όλη η τεχνολογική κοινότητα να έχει χωριστεί «στα δυο» (με τους μεν να το εκθειάζουν και τους δε να μιλούν για έλλειψη καινοτομίας), το σίγουρο είναι όμως πως - για ακόμη μια χρονιά - η Samsung..
..κατάφερε να δημιουργήσει «ντόρο» γύρω από το όνομα της. Ντόρος που καμιά φορά δεν είναι και θετικός, μιας και ακόμη μια ανακάλυψη έρχεται να βάλει «φωτιά» στα... πληκτρολόγια όλων: Αναφορές όσων δοκίμασαν ήδη τη νέα ναυαρχίδα των κορεατών, αναφέρουν πως μόλις τα 10,7 GB εσωτερικής μνήμης (από τα συνολικά 16 GB) είναι διαθέσιμα στο χρήστη

Η πλήρωση μνήμης, οφείλεται φυσικά στα προγράμματα που χρησιμοποιεί η Samsung στη συσκευή, όπως άλλωστε έχουμε δει και στις προηγούμενες ναυαρχίδες της σειράς Galaxy. Σαφώς καλύτερα από τα ελεύθερα για το χρήστη 7,86 GB των συσκευών εντός MWC (με ο,τι επιπλέον σε μνήμη να αποτελεί demo υλικό για εκεί) κι επίσης, ολύ καλύτερα από τα συνολικά 8,56 GB ελεύθερης μνήμης που διέθετε το Galaxy S4, τα νέα δεδομένα φαίνεται πως κάνουν πιο «θελκτική» την απόκτηση της έκδοσης στα 16 GB, παρότι αυτή μπορεί να δεχθεί επέκταση μνήμης ως και τα 64GB μέσω κάρτας microSD. 

Ποια η γνώμη σας για τον συνολικό ελεύθερο χώρο του Galaxy S5; Πείτε μας την άποψη σας με ένα σχόλιο! 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger