Tomb Raider: Ρεκόρ πωλήσεων μετά από μία δεκαετία

11 Μαρτίου 2014

Η Lara Croft έκανε "carry" την Square Enix.
Παρότι πολλοί μπορούν να διαφωνήσουν, ο κύριος λόγος που ένα παιχνίδι κρίνεται επιτυχημένο είναι ο αριθμός των πωλήσεών του. Στην περίπτωση του Tomb Raider (reboot), η Square Enix ανακοινώνει ένα χρόνο μετά ότι τόσο η περυσινή..
..κυκλοφορία για PC, PS3 και Xbox 360, όσο και αυτή του φετινού Ιανουαρίου για PS4 και Xbox One, θα συγκεντρώσουν την ερχόμενη εβδομάδα πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα, τα περισσότερα εξ αυτών σε PlayStation 3 και Xbox 360.
Τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις games της σειράς είναι κατά σειρά τα Tomb Raider 2 (1997, 7.5 εκατομμύρια πωλήσεις), Tomb Raider (1996, 5.7 εκατομμύρια) και Tomb Raider 3 (1997, 4.2 εκατομμύρια). Η Square Enix φαίνεται ότι θα "πιάσει" το Tomb Raider στη δεύτερη θέση. Όλα αυτά ενώ οι ιάπωνες δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι τον περυσινό Μάρτιο με τα 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλήθηκαν τις πρώτες τρεις εβδομάδες.
Ο Action προσανατολισμός της σειράς έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα κι αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι gamers διψούν περισσότερο για δράση παρά για αναζητήσεις εν μέσω Adventure στοιχείων στο gameplay. Βάση των αριθμών λοιπόν, η πολιτική της Square Enix την δικαίωσε.
Διαβάστε το review του Tomb Raider σε PC, PS3, Xbox 360 
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger