Το The Woman In Black: Angel of Death έρχεται για ένα δεύτερο γύρο τρόμου

27 Οκτωβρίου 2014

To 2102 το The Woman In Black μας είχε "ζορίσει". Για τα καλά. Δεν είχε ποτάμια αίματος, δεν είχε πτώματα αριστερά δεξιά, πιθανώς να άφησε αδιάφορους τους φανατικούς της slasher σχολής, ωστόσο είχε την παλιά καλή, επιβλητική ατμόσφαιρα των
θρίλερ/ τρόμου, όπου μία απλή κουνιστή καρέκλα αρκεί για να σου κόψει τη χολή. Το τελευταίο πλάνο ειδικά μας είχε "χαλάσει" τη διάθεση για μέρες. Τώρα ήρθε η ώρα για το The Woman In Black: Angel of Death και για τη συνέχεια της τρομάρας. 

Υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές με το πρώτο φιλμ. Δεν υπάρχει Daniel Radcliffe, ούτε oJames Watkins πίσω από την κάμερα, ενώ το σενάριο δεν είναι της Jane Goldman. Ακόμα και η ιστορία ξεκινάει από αλλού, για την ακρίβεια 40 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φιλμ στο στοιχειωμένο Eel Marsh House, όπου ένα ένα τσούρμο παιδιών, ξεσπιτωμένα λόγω του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, θα αναγκαστούν να βρουν καταφύγιο εκεί. Εν αγνοία τους φυσικά για όλα τα "spooky" που συμβαίνουν εκεί.
Στο sequel λοιπόν της πρώτης ταινίας που αποτέλεσε μία απρόσμενα μεγάλη επιτυχία για τηνCross Creek Pictures (το budget ήταν 15 εκ. δολάρια και το box office έφερε 127) ο Tom Harper ανέλαβε την σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο είναι του Jon Croker. Όσο αφορά το καστ οι Helen McCrory και Jeremy Irvine ξεχωρίζουν από τους πρωταγωνιστές του φιλμ, που αναμένεται να βγει την 1η Ιανουαρίου στην Βρετανία και μία ημέρα αργότερα στηνΑμερική. 
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger