Intel: Δυσοίωνο το μέλλον των tablets των 10 ιντσών

26 Μαρτίου 2013

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Intel, ο Kirk Skaugen, κατά την διάρκεια του Intel Solutions Summit 2013, δήλωσε ότι το μέλλον των tablets των 10 ιντσών αποδεικνύεται δυσοίωνο καθώς τα μικρότερου μεγέθους tablets θα σημειώσουν μεγαλύτερη επιτυχία και θα έχουν απήχηση στην αγορά, όπως τα iPad mini των 8 ιντσών ή τα Android των 7 ιντσών.
Επιπλέον διατυπώνει την άποψή του ότι τα μεγαλύτερα slates σταδιακά θα εξαφανιστούν από την αγορά, καθώς υβριδικά laptops με αποσπώμενες οθόνες και άλλα παρόμοιου είδους gadgets θα εισέλθουν δυναμικά, διεκδικώντας ένα σημαντικό κομμάτι του μεριδίου αγοράς. Δεν θα αποτελεί καθόλου έκπληξη, τα συγκεκριμένα convertible notebooks να έρχονται εξοπλισμένα με Intel chips ή να είναι βασισμένα στην πλατφόρμα Ultrabook της εταιρείας.

Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας που διευκολύνει προς αυτή τη κατεύθυνση είναι και το γεγονός ότι το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8 χαρακτηρίζονται ως touchscreen-friendly ενώ πρόσθεσε ότι ταUltrabooks που θα καταφθάσουν με τους επερχόμενους Haswell επεξεργαστές της Intel θα απαιτούν και αυτά touchscreen υποστήριξη.

Οι τιμές θα πρέπει και αυτές να σημειώσουν πτώση, καθώς η τιμή ορισμένων Windows 8 laptops είναι ιδιαίτερα υψηλή σε σχέση με αυτή για την οποία ο μέσος καταναλωτής μπορεί να πληρώσει για να το αποκτήσει



Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger