Sniper Elite: Nazi Zombie Army

26 Μαρτίου 2013


Το Sniper Elite: Nazi Zombie Army είναι το standalone expansion του Sniper Elite V2 και ουσιαστικά προσθέτει στο παιχνίδι ένα καινούριο mini-campaign, στο οποίο σκοτώνεις όσα περισσότερα ζόμπι μπορείς…








Αν το να σκοτώνεις ζόμπι είναι το φετίχ σου, και ιδιαίτερα με φίλους, τότε το Sniper Elite: Nazi Zombie Army, της Rebellion, είναι το παιχνίδι που θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις ορέξεις σου. Τώρα το αν θα τα καταφέρει… θα φανεί στην πορεία.

Σενάριο και τα ρέστα

Το παιχνίδι που λες είναι πολύ ακριβές ιστορικά! Ο Χίτλερ χάνει τον πόλεμο και είναι τσαντισμένος! Τι θα κάνει; Έχει μόνο μία επιλογή. Και ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να γεμίσει τον κόσμο, και κυρίως το Βερολίνο, με ζόμπι -τι πιο λογικό, έτσι;! Εσύ λοιπόν είσαι ένας παίδαρος που βρίσκεται κάπου στο κατεστραμμένο Βερολίνο και καθώς προχωράς μέσα σε αυτό σκοτώνεις ο,τι βρεις μπροστά σου. Από σενάριο, αυτά έχει ο μπαξές.

Gameplay

Τα πρώτα 30 λεπτά του Sniper Elite: Nazi Zombie Army ίσως και να σε διασκεδάσουν, αλλά σύντομα το να σκοτώνεις ορδές αργά κινούμενων και αδιάφορων στόχων καταντά επαναλαμβανόμενο. Υπάρχει κάποια ποικιλία στους εχθρούς που θα αντιμετωπίσεις. Βασικά τα διαφορετικά είδη είναι τέσσερα! Τα κλασικά ζόμπι που όλοι ξέρουμε και«αγαπάμε», οι σκελετοί που για κάποιο -ανεξήγητο- λόγο έχουν καρδιά και πνεύμονες, το«αυτοκτονικό» ζόμπι που κρατάει δυναμίτες και τρέχει σαν να το έχει πιάσει… κόψιμο, και τέλος το ζόμπι-ντούκι που κρατάει αυτόματο όπλο και θέλει πολλές (μα πάρα πολλές λέμε!) σφαίρες στο κεφάλι για να ψοφήσει. Στη διάθεση σου έχεις διάφορα όπλα που όμως διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους και εκτός από τα sniper rifles μπορείς να έχεις έναδευτερεύον όπλο, όπως και ένα πιστόλι. Στο παιχνίδι υιοθετείται από το original παιχνίδι το «έξαλλο» kill-cam, το οποίο δυστυχώς εμφανίζεται κάθε φορά που πετυχαίνεις κάποιο ζόμπι από μια απόσταση γύρω στα 50 μέτρα και μπορεί να θεωρηθείεκνευριστικό (ανάλογα το πόσο οξύθυμος είσαι βέβαια :P). Το παιχνίδι προσφέρει και co-op mode για να σκοτώνεις ζόμπι παρέα με τα φιλαράκια σου!

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά του παιχνιδιού αγγίζουν το μέτριο και θεωρούνται ξεπερασμένα. Το σκηνικό του κατεστραμμένου Βερολίνου δεν έχει κάτι  το ιδιαίτερο και κάνει τη δουλειά του δίχως να εντυπωσιάζει. Ο αισθητικός τομέας σίγουρα δεν είναι το δυνατό στοιχείο του παιχνιδιού.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger