ΖΤΕ Blade Q: Τριάδα προσιτών smartphones για την ευρωπαϊκή αγορά

31 Οκτωβρίου 2013

Η ZTE ανακοινώνει τρία νέα προσιτά smartphones για την ευρωπαϊκή αγορά, με τα οποία προσδοκά αύξηση του μεριδίου της στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου. Οι νέες προσθήκες στο lineup της εταιρίας είναι το Blade Q Mini με οθόνη διαγωνίου 4,0 ιντσών και ανάλυσης WVGA (800x480 pixel), το Blade
Qτων 4,5 ιντσών με ανάλυση οθόνης FWVGA (854x480 pixel) και τελευταίο το Blade Q Maxi, που είναι και το μεγαλύτερο σε διαστάσεις με διαγώνιο οθόνης στις 5 ίντσες και ανάλυσης επίσης FWVGA.

Και τα τρία smartphones «μοιράζονται» παρεμφερές hardware, με κοινό τους σημείο να είναι το SoC MT6572, με διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,3 GHz (αρχιτεκτονικής Cortex-A7), ενσωματωμένη GPU Mali 400 και μνήμη RAM στο 1GB. Ακόμη, στα μοντέλα αυτά της ΖΤΕ, έχει τοποθετηθεί αισθητήρας κάμερας των 5 megapixel στην οπίσθια πλευρά τους, ικανός να καταγράψει βίντεο σε ποιότητα 720p, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι ανάλυσης VGA. O αποθηκευτικός του χώρος περιορίζεται στα 4 GB, αλλά δίνεται η δυνατότητα για επέκταση αυτού μέσω θύρας microSD και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν είναι το Android 4.2 Jelly Bean. Ίδια είναι και τα πρότυπα συνδεσιμότητας που υποστηρίζουν τα νέα Blade Q, αφού και οι τρεις συσκευές παρέχουν πρόσβαση σε δίκτυα 3G με υποστήριξη HSPA, επικοινωνία μέσω Bluetooth 4.0, Wi-Fi 801.11b/g /n, GPS και ραδιόφωνο FM.

Δύο στοιχεία που διαφοροποιούν τα συγκεκριμένα smartphones μεταξύ τους, είναι η μπαταρία και το μέγεθος οθονών τους. Πιο αναλυτικά το Blade Q Mini διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 1500 mAh, την μικρότερη από όλα. Στην συνέχεια, βλέπουμε πως το Blade Q έρχεται εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 1.800mAh, ενώ τέλος, το Blade Q Maxi έχει μπαταρία στα 2.000 mAh.

Πληροφορίες περί τιμολόγησης και διαθεσιμότητας των νέων συσκευών, δεν υπάρχουν προς το παρόν. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger